Snelevacature Amsterdam

Slaapstoornissen in een uur te genezen

Eine Frau kann nicht schlafen
Slaapstoornissen zijn afmattend en uitputtend – een one-time therapie-sessie kan je je voorbereiden volgens een recente studie van Britse onderzoekers hebben ontdekt dat de slaap stoornissen met slechts een uur van cognitieve gedragstherapie effectief kan behandelen. De praktijk Vita voorafgaand aan de studie.

De zogenaamde cognitieve gedragstherapie helpt al na één sessie tegen slaapstoornissen – een studie van de Britse Northumbria University, blijkt nu. De onderzoekers verdeeld 40 proefpersonen in twee groepen: Terwijl de ene groep zou alleen maar resulteren in een slaap dagboek met dagelijkse informatie over de kwaliteit van hun slaap, bezochten de deelnemers van de tweede groep, bovendien, zodra een sessie van cognitieve gedragstherapie.

Het resultaat: na één maand, 60 procent van de therapie groep van een betere kwaliteit van de slaap gemeld, na drie maanden, 73 procent. In de controle groep, 15 procent een verbetering ervaren.

Wat leer je in de cognitieve gedragstherapie?

In de therapie sessie, de onderwerpen werden aangemoedigd om te besteden tijd is om te Slapen in het bed TV kijken in bed, bijvoorbeeld, was taboe. Daarnaast leerden ze de 3d-regel:

· Het detecteren van (tracking): de kwaliteit en de duur van de slaap in een slaap dagboek logboek. De beoogde en de feitelijke Wake-up time, kan helpen bij het herkennen van uw eigen slaappatroon.

· Los (los): Van alle slaap storende elementen te scheiden, gebruik, bijvoorbeeld, donkere gordijnen of slapen maskers om storende lichtbronnen uit te schakelen.

· Afleiden (afleiden): met Behulp van speciale mentale technieken om Bezorgd te zijn, leren om geestelijk af te leiden. Ook handig: voor het slapen terugkerende gedachten uit te drukken – het maakt het minder waarschijnlijk is dat ze zich voordoen tijdens de nacht.

Lavendel helpt om in Slaap te vallen

Cognitieve gedragstherapie is niet vereist wat geduld, omdat u schakelt het lichaam heftig in de slaapstand, zoals de synthetische chemische slaappillen doen – in plaats daarvan, het lichaam leert stap voor stap, een nieuwe slaap gedrag. Wie niet wil worden zonder in deze tijd een slaap steun, kan ondersteuning van de behandeling met een natuurlijke medium: lavendel. Tal van studies (maat: Lasea, apotheek) hebben aangetoond dat de etherische Olie van de lavendel in bloei, de verdeling van Stress en angst hormonen vermindert en helpt je in Slaap valt. Lavendel olie in capsules voor Oraal gebruik.

Hamburg-harburg, 5. Juni 2015

Geef een reactie

Scroll To Top