Snelevacature Amsterdam

Slaapwandelen – een familie-en vaatziekten?

Kleines Kind am Fenster
De kinderen erven de neiging tot slaapwandelen door je ouders Als je bekeerd bent als een kind, in de slaapkamer door middel van het appartement, dan moet u uw eigen kroost.

Slaapwandelen is erfelijk: Als beide ouders zijn sleepwalkers, dan raakt hun nakomelingen met een kans van 60 procent. Ongeveer zeven Keer meer kans dan als de ouders niet wordt beïnvloed. Dit is het resultaat van wetenschappers in een onderzoek dat Onlangs gepubliceerd in het tijdschrift JAMA van de Kindergeneeskunde.

Slapen en nacht verschrikkingen van de meest voorkomende slaapstoornissen die verdwijnen meestal, met tijd om te wandelen in kinderen. De twee aandoeningen hebben veel functies, en is voornamelijk afgeleid van diepe slaap fasen.

Om te onderzoeken de twee verschijnselen, geanalyseerd door de wetenschappers te bestuderen leider Jacques Montplaisir slaap gegevens van de 1 940 kinderen werden opgenomen over een periode van 12 jaar.

Slaapwandelen is overgenomen

Uit het geschiedde des te sterker De ouders van de verschijnselen werden gemaakt, hoe krachtiger het ook op de kinderen. Geen van de ouders zijn sleepwalkers, dan is voldaan voor een gemiddelde van 23 van de 100 kinderen. In het geval van een zieke ouder, waren er 47, en in het geval van de twee zelfs 62 procent van de kinderen liepen in uw slaap.

“Deze resultaten wijzen op een sterke genetische invloed voor slaapwandelen,” de auteurs schrijven. Een beetje het zelfde geldt voor de nacht van verschrikkingen. Uw opmerking: “ouders die zich bekeerd eerder in slaap, vooral als het ware beide, kunnen ervan uitgaan dat hun kinderen het zo goed. U moet de voorbereiding van uw appartement, dat is de reden waarom.”

Hamburg-harburg, 5. Mei 2015

Geef een reactie

Scroll To Top