Snelevacature Amsterdam

Slapeloze door verkeerd eten?

Histamin-Intoleranz kann Schuld an Schlafstörungen sein
Studies tonen aan dat De consumptie van histamine-bevattende voedingsmiddelen kan een reden zijn voor veel slapeloze nachten om een deel van het voedsel een negatief effect kan hebben op onze nachtrust. Je leert hier wat de schuld is van voedselintoleranties slapeloosheid veel volwassenen hebben.

Op de bekende Sleep Medicine Institute in Seattle, één van de grootste slapen diagnostische en behandelingsmogelijkheden in de Verenigde Staten, het was voor een keer niet alleen naar fasen van diepe slaap, maar met worst, kaas, melk en eieren. In de naam van het onderzoek, enkele Honderden patiënten werden ondervraagd over hun eetgewoonten en voedselintoleranties gecontroleerd. Achtergrond: voedselallergie is het exploderen van hun medeplichtigheid aan de slapeloosheid van miljoenen volwassenen kon worden groter dan eerder gedacht.

Bei Schlafstörungen hilft die Seitenlage

Mensen in positie kan beter slapen door de nacht. De rugligging kan, echter, de reden voor slaapstoornissen

Slaap niet geholpen

Ook in Duitsland, Somnologist het eten in het vizier. Slaap onderzoeker Dr. Gernot Hebestreit: “Waarschijnlijk over elke achtste van de slaap is een nacht op de rekening van voedselintoleranties. Bepaalde stoffen die leiden tot biochemische processen in het lichaam, die ervoor kunnen zorgen dat gevoelige mensen slapen onmogelijk.” Slapeloze door verkeerd eten? Het was ook het geval met de vakleerkracht Detlev Wissner. Hij was over zijn Baan op te zeggen. “Mij, mij, dag-tot-dag te gaan met de jongeren gewoon ontbrak.” Nauwelijks was hij in bed ligt, in de nacht, was hij klaarwakker en het zenuwstelsel, geen kwestie hoe vermoeiend het dag was geweest. Kruiden slaap steun niet geholpen met zijn slaapstoornissen, droge verdragen zijn maag. “Ik zou hebben gegeven iets te slapen weer een nacht”, geeft de leraar van vandaag.

Slapeloze door histamine-intolerantie

Uiteindelijk zijn arts riep hem en zei: “ik heb een gok, kom dan naar de kliniek.” Detlev Wissner kreeg een histamine-Infusie, werd het bloed geanalyseerd. Het resultaat was duidelijk: extreme Overgevoeligheid voor Histamine. Hij had dagelijks ingenomen met voedsel. Het weefsel hormoon histamine is vooral te vinden in Salami, kaas en tonijn, maar ook in wijn en mousserende wijn – hard voedsel, dat de leraar nam op en hij vermijdt vandaag. Uit het onderzoek bleek: Detlev know-it-all behoort tot de mensen die een tekort hebben van diamine-oxidase, een enzym dat histamine afbreekt. Andere mensen reageren met hoofdpijn, diarree of Misselijkheid hij met slapeloosheid en rusteloosheid.

Geef een reactie

Scroll To Top