Snelevacature Amsterdam

Slapen als een Baby? – Een gezonde slaap schema voor het eerste jaar van het leven

Kinderärztin Dr. Nadine Hess hat die besten Tipps, damit Babys besser durchschlafen
Expert Dr. Hess: “Een slaappatroon met uitgebreide slaap fasen, twee-derde van alle kinderen hebben het alleen maar over drie maanden. Tot dan, de nachtrust wordt verstoord door de noodzaak van één of twee melk maaltijden” Er is nauwelijks een onderwerp voor nieuwe ouders is belangrijker dan de slaap van uw kind en ook van uw eigen. De meeste ouders hebben veel vragen: hoeveel slaap heeft mijn kind nodig? Wanneer is het eindelijk tijd om te slapen door de nacht? Wat kunt u doen om u te stimuleren het slaappatroon van het kind?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Het Belangrijkste eerst: Een patent recept voor een goede nachtrust bij kinderen, is er helaas niet. Elk kind is anders, net als iedere volwassene heeft verschillende slaap nodig. Een van hen komt vroeg in de ochtend uit bed en in de avond, moe, de andere gevechten met de wekker totdat hij kan zwaaien op het laatst uit de veren, maar in de avond weer naar topprestaties.

Elk kind heeft een ander slaapritme

Kortom, een ruwe vorm van de dag-nacht-ritme ontwikkelt na de eerste maand van het leven. Zolang de pasgeborene moet minstens in staat zijn om de uren van de Dag waarnemen. Dit was vooral te wijten aan de productie van het slaaphormoon Melatonine door de hypofyse (hypofyse), die wordt gecontroleerd door het verschil in helderheid is. Een slaap-ritme, met meer slapen fasen, twee-derde van alle kinderen, maar slechts voor ongeveer drie maanden. Tot dan, de nachtrust wordt verstoord door de noodzaak van één of twee melk maaltijden.

Zo helpt uw Baby om te slapen Door de nacht

Door het slapen in de juiste zin betekent dat uw kind slaapt in de nacht voor zes tot acht uur aan een stuk. Toch zijn er korte wakker fasen, waarna het kind kan proberen, maar dan alleen in de slaapkamer. Ook, als we niet kunnen onthouden we in de ochtend al Wakker wordt meerdere malen per nacht en slapen in de rug. Nacht Wakker is dan ook normaal. Een dergelijke slaapritme hebben een paar kinderen een maand, de meeste van de meer na ongeveer drie maanden, en sommige kinderen hebben zelfs later. Echter, er zijn een aantal dingen die je kunt doen als ouders te bevorderen de slaap patronen en maken makkelijker slapen. De klok blijft maar het kind, en zoals elk iets anders.

Bedtime rituelen, en een consequente dagelijkse ritme

Helfen Sie Ihrem Baby beim Durchschlafen

Slaap rituelen – zoals slaapliedjes, verhaaltjes voor het slapengaan, een Knuffel en een consequente dagelijkse ritme maakt het makkelijker voor baby ‘ s en slapen

U probeert om uw kind een dag van dezelfde ritmes. Dit kan vermoeiend zijn, maar het heeft geholpen in mijn ervaring is dat veel families met kleine kinderen met slaapproblemen had. Dit betekent dat Elke dag op dezelfde tijd opstaan, eten, Ontbijt, ochtend snack, lunch, DUTJE, snack in de middag, diner, slapen. Je mag niet afwijken, indien mogelijk, al in een half uur kan soms verzieken. Deze structuur helpt uw kind om het ontwikkelen van hun eigen ritme. Terugkerende slaap rituelen, zoals liedjes of verhalen, vijf knuffels minuten, een music box, of iets dergelijks, om de slaap is ook vaak zeer. Maak uw kind in de avond altijd op dezelfde tijd en op dezelfde manier klaar voor bed – bijvoorbeeld wassen, slapen pak, fles of de borst, en dan, als de tanden – poetsen van uw tanden, en met een Ritueel en ga naar bed. Het is ook belangrijk dat u laat uw kind gedurende de dag in het bed slapen ‘ s nachts, in ieder geval vanaf het tijdstip waarop hij is in zijn eigen kamer om te slapen, anders kan het gebeuren dat het niet wil om in slaap te vallen en alleen, want de omgeving is vreemd.

Kinderen kunnen schreeuwen in plaats van slapen – wat is het?

Het is vaak niet een Probleem, dat het kind in slaap valt alleen ‘ s nachts of in de slaapkamer, en zo lang huilt, totdat een ouder komt. In het Algemeen, kinderen gedragen zich zo, als je het niet nodig de herverzekering dat ze niet alleen, de ouders zijn in de buurt. Soms duurt het een paar dagen, die zijn een beetje meer inspannende, maar na een korte tijd, het werkt verbazingwekkend goed. Als u uw kind om te slapen, of ‘ s nachts wakker wordt en huilt, streelde hem zachtjes over zijn rug, praat zachtjes om te voorkomen dat hij in slaap te vallen, en niet weer wakker, en van de reden, en niet het licht. Je vertelt hem dat je in de omgeving, het weer in slaap kan vallen en zich niet druk te maken (ook als u denkt dat uw kind nog niet begrijpt – de rustgevende stem helpt meestal) en ga je terug uit de kamer.

Beginnen opnieuw in Slaap te vallen en om te wennen aan

Als het kind niet gekalmeerd, kom je tot een tot twee minuten terug in de kamer en herhaal het Hele proces. De volgende Keer dat u de tijd verlengen, totdat u weer terug naar het bed langzaam (bijvoorbeeld twee tot drie minuten, enz.). Zie je meestal in Slaap vallen of de slaap zelf werkt na een paar dagen. Voor hen, de kinderen van de lange schreeuw, ik denk persoonlijk, maar niets is. Ouders moeten alleen het verlengen van de wacht fase totdat je in de kamer weer langzaam. Meestal is het dan komt dat het kind huilt meer dan tien minuten, omdat het al geleerd heeft zichzelf te vinden in de slaapkamer.

Geef een reactie

Scroll To Top