Snelevacature Amsterdam

SOS-tips om te voorkomen dat de rugpijn

Training gegen Rückenschmerzen mit Gymnastikball
Tien minuten niveau opslag om de pijn te verlichten met een lumbago: neem een liggende positie, en de drop verhoogt de lagere-been is. Voor meer tips om te voorkomen dat back-gallery pijn in de beelden Als de pijn schiet in de rug, is men snel van de actie. Echter, er is snelle hulp. De belangrijkste tips om te voorkomen dat de rugpijn die je hier kunt vinden.

Tips om te voorkomen dat de rugpijn: de ui principe

De wervelkolom niet als het koud en nat voorjaar weer. Koeling leidt tot de verharding van de spieren. De beste strategie is om te Dragen meerdere dunne lagen kleding. Als een resultaat, een kussen van lucht, beschermt tegen onderkoeling. Ademend materiaal voorkomt overmatig zweten. Jassen gemaakt van winddicht Materiaal om te voorkomen dat concepten. Omdat de achterkant van de spieren worden opgewarmd natuurlijk, en het houdt volgens studies, glad en voorkomt spanningen. Extra tip voor de eerste voorjaarswandeling: spieren, gewrichten en ligamenten moet op een lagere temperatuur langer op te warmen.

Tips om te voorkomen dat de rugpijn: een betere houding, beschermt de achterkant

Vrouwen, waarvan de kop gestrekt naar voren, worden het meest getroffen door pijn in de rug (58 procent), gevolgd door vrouwen met een holle kruis (56 procent). Een platte achterkant en een normale houding maken de minste klachten. De experts van de “British Chiropractic Association” (BCA) gevonden. Beveel je aan om deze Oefeningen:

1. Ga rechtop staan en heffen van het hoofd, zodat de oren zijn over de schouders. De armen aan de zijkanten op schouder hoogte, strekken zich uit, dan langzaam tot tien tellen en te houden. Weer tellen tot tien, de armen vallen. Tien Herhalingen.

2. De schouders met de hand (de linker Hand raakt de linker schouder, de rechterhand op de rechterschouder). Beide ellebogen omhoog en omlaag.

Rückenschmerzen

Vrouwen, waarvan de kop gestrekt naar voren, worden het meest getroffen door pijn in de rug, in de tweede plaats, vrouwen zijn voorzien van een holle kruis

Tips om te voorkomen dat de rugpijn: massage

Prof. Dr. Dietrich Grönemeyer adviseert om los te strakke spieren met deze ontspanningsmassage: “staan op een muur en je moet de klem een zachte tennisbal tussen zichzelf en de muur. Beweeg nu langzaam heen en weer.” Twee keer vijf minuten per dag.

Wat is de Positie van de tussenwervelschijven zijn opgelucht

In het geval van ernstige pijn, het niveau van de opslag vaak helpt: De onderbenen op een dienblad, dat is ongeveer zo hoog, dat het onderbeen en bovenbeen een hoek van 90 graden te vormen, bijvoorbeeld op een stoel. Het is belangrijk om niet te blijven inactief voor te lang – met een maximum van tien minuten te besteden.

De beste tips om te voorkomen dat de rugpijn

Wat zijn de tips voor de meest voorkomende pijn in de rug krijgen snel hulp, leer je in onze fotogalerij!

Flexie-distractie tegen rugpijn

 

 

 

Dr. med. Uwe Diedrich, een arts en een Chirotherapeut in Norderstedt, Duitsland, verklaart dat de flexie-distractie en toont een Video van hoe het loopt.

 

Geef een reactie

Scroll To Top