Snelevacature Amsterdam

Spanning

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De spanning vaak optreden als gevolg van Overbelasting, eenzijdige belasting of Stress. We onthullen de Trucs die je spanning beste ontdoen van.

  Wat spanning?

  Ze blokkeren van pijn en spierspanning. In het geval van een Stam op de individuele spier strengen of spieren verhard en ingekort. Door de Spanning van de bloedstroom wordt beperkt tot spierweefsel. Als een resultaat, de spier is niet geleverd aan de cellen is voldoende; het lichaam reageert met pijn.

  Spanning het gevolg zijn van een verhoogde spierspanning. Een weergave van het spierstelsel: spier bewegingen, alsook zorgen voor een rechte houding. Veel van de spieren kun je bewust controle (skeletspieren). Deze omvatten de spieren van de armen, benen, gelaat en romp. De spieren van de organen (visceraal spieren) is onafhankelijk van de wil. Voor de functie van de spier cellen en bepaalde structurele eiwitten.

  Frau mit verspanntem Rücken

  Veelvoorkomende oorzaken van de spanning van de spieren Zitten in de Stress en de lange. De vrees voor spier-problemen

  Onder de microscoop zijn de fijne structuur van de spieren. Hoe kammen, met de tanden in twee richtingen, wat van de moleculen (Actine), intermediaire langgerekte structuren (Myosin). De Myosin aan de release van het Actine. Veel van deze Actine – en Myosin structuren van de spier is de vorming van weefsel. Een spier (contractie), de structuren die in elkaar schuiven. De spier verkort en verdikt. De spanning, Actine en Myosin gekoppeld met een grotere afstand.

  Spanning: Het resultaat van een verhoogde spanning van de spieren

  Het control center voor de spierspanning in het Centrale zenuwstelsel (CNS), d.w.z. de hersenen en het ruggenmerg. Signalen van het centrale zenuwstelsel bereiken van de spieren via de zenuwen. De signalen worden elektrische pulsen in een bepaald ritme (actiepotentialen). U kunt tot andere spier aandelen en zet de hele spier in een fundamentele spanning (spierspanning). Het ritme, de zenuwen signalen, het effect op de spieren – evolueren spanning.

  Angst en Stress zijn vaak de reden voor spanning

  Als een spier begint te VERZAKKEN, en gewoon samen trekt of in spanning blijft – de spierspanning wordt gereguleerd door de hersenen en het ruggenmerg en is beïnvloed door vele factoren. Angst en Stress, bijvoorbeeld, treden ook op de hersenen van de stofwisseling, zoals pijn. Dit verklaart waarom sterke emotie of pijn, toename van spierkracht en leiden tot spanning. Degenen die comfortabel zijn, aan de andere kant, is meestal een lagere fundamentele spanning in zijn spieren.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top