Snelevacature Amsterdam

Spataderen en spataderen (spataders)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Spataderen en spataderen komen veel voor in de bevolking. De meest voorkomende is de blauwe glinsterende, uitgebreide aderen op de benen.

  Wat zijn spataderen en spataderen?

  In het geval van spataderen, meestal oppervlakkige aderen worden uitgebreid tot schepen als een slangachtige, knoestige-op zoek bloed onder de huid. Genoemd worden de spataderen medisch als spataderen, varicosis of varices (Varix = node). Ze zijn het meest voor op de benen, vooral de kuiten. Ook de diep gelegen aderen kan worden uitgebreid pathologisch. Spataderen worden vaak voor: naar Schatting hebben beïnvloed 20 procent van de volwassenen, waaronder ongeveer drie keer meer vrouwen dan mannen. De eerste tekenen van spataderen zijn meestal rond de 30. De leeftijd van rond.

  Krampfadern

  Spataderen verschijnen als misleidend, knoestige-op zoek bloedvaten onder de huid

  Spataderen: Een Vorm van spataderen

  Een zwakkere Vorm van spataderen genoemd spataderen. Zij tonen vaak als een fijne, spider web-achtige vasculaire tekening. Spataderen komen vaak voor op de Buiten-of achterkant van de dij, maar ook in andere delen van het lichaam, zoals in het gezicht. Spataderen eruit vertakte twijgen, takken, vandaar de Naam geroerd haar. In tegenstelling tot de behandeling van spataderen, die kunnen de loop van de tijd leiden tot gezondheidsproblemen veroorzaken spataderen geen gezondheidsklachten. Veel mensen echter, voelen zij zich onder cosmetisch oogpunt als storend.

  Hoe zijn spataderen?

  Oorzaak voor de behandeling van spataderen is een aangeboren zwakte van het bindweefsel is het meestal een gevolg van dat de aderen breed. De aderen te dragen voor het bloed tegen de zwaartekracht uit de benen naar het hart. Kleppen in de aders voorkomen terugstromen van bloed naar beneden. Ze niet meer goed sluiten, het stapelt zich op in het bloed in de benen, spataderen vorm. Dan is een specialist in phlebology of vasculaire chirurgie moet worden geraadpleegd, omdat onbehandelde pijn kan het uiteinde van de benen, eczeem, ulcera en trombose.

  Wat zijn de spataderen verwijderd moeten worden?

  Hoewel niet beschouwd als spataderen, als deskundigen in de donkere glinsterende draden, zo mooi. Echter, ze zijn meestal onschuldig. Hetzelfde geldt voor de fijne bezem rijst varices, evenals voor de wat meer gevorderde, sterker en meer zichtbare aderen netwerken onder het oppervlak van de huid.

  Problematisch en gevaarlijk, echter, wanneer spataderen pijn, ontsteking en vermoeide benen. De meeste van de kwetsbaarheden zijn aderen naar de diepere Wortel, en bij het vinden van de consequenties: De spataderen Zijn optreden in het geval toen en komen uit het weefsel. U zal moeten worden aangepakt in de regel. Onaangename op dit Formulier Binnen het schip uitstulpingen kunnen vormen van bloedstolsels. Deze komen in de bloedbaan, bedreigend Vasculaire occlusie (been trombose), of zelfs een longembolie.

  Als de arts vindt de juiste behandeling?

  Eerste van alles, de phlebologist moet vinden door echografie wat voor soort spataderen zijn een last op de benen. Een ander criterium is de vraag hoe ver de structurele zwakte is al vergevorderd. Daarnaast zal hij de patiënt informeren over de omvang van de mogelijke Effecten, zoals Diabetes of hoge bloeddruk uitsluiten van bepaalde methoden van behandeling die al, en wat de kosten zijn gedekt door de wettelijke Fonds. Eindelijk, hij beslist of het stabiliseren van compressie onvoldoende compressie kousen in combinatie met fysiotherapie. Of de beschadigde schepen, een chirurg moet worden verwijderd.

  Kleine Krampfadern können schnell verödet werden

  Kleine spataderen kunnen relatief eenvoudig worden afgebroken door het schip is gebonden door het injecteren van een zoutoplossing

  Hoe worden de spataderen verwijderd?

  Verschillende behandelingen voor spataderen zijn mogelijk. Kleine spataderen kunnen worden uitgewist. De arts injecteert een zoutoplossing, die veroorzaakt een ontsteking in de ader. Het schip is gebonden. Het voordeel is dat er geen narcose nodig, en het komt zelden tot bijwerkingen. In het geval van grotere spataderen met behulp van een speciaal schuim voor sclerotherapie. De aderen weer open, veroorzaakte opnieuw een spatader. De behandeling moet dan worden herhaald.

  Voor matig ernstige spataderen, laser-therapie is geschikt. Een kleine incisie wordt geplaatst onder plaatselijke verdoving, een sonde in de getroffen ader. Laserstralen warmte van de aderwand, het schip krimpt en sluit.

  Met een nieuwe methode, de middelen kunnen worden ernstige spataderen “gerepareerd”. De geavanceerde bloed is vaak gestabiliseerd schip met een dunne plastic stof. Via een zeer kleine insnede in de lies, de ultieme verbinding is blootgesteld en een dunne fleece ondersteund. Artsen stabiliseren van de belangrijkste ader, om zo te spreken, door een innerlijke compressie kous. Overmatige zwelling van de ader wordt voorkomen, en de Kleppen weer dicht. Het bloed kan dan vrij stromen, en de spataderen verdwijnen. De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en duurt ongeveer 30 minuten.

  Het verwijderen van de ader secties

  In het geval van grote en pijnlijke spataderen alleen een grote operatie uit van de vraag. Het zogenaamde Strippen, de Artsen verwijderen van de beschadigde ader secties volledig. Onder plaatselijke verdoving of Algemene verdoving wordt ingebracht via een incisie in de lies of knie, een sonde, met de hulp van de artsen maak de draad op en trek het naar buiten.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top