Snelevacature Amsterdam

Spier vermindering van het verlies: aminozuren helpen

Vooral tijdens een dieet, een effect dat wordt gevreesd voor spier atrofie. Zelfs op oudere leeftijd spieratrofie problematisch. Amerikaanse onderzoekers hebben nu bevestigd dat de toename van de ontvangsten kan het minimaliseren van de hoeveelheid aminozuren en Eiwitten om het verlies van spiermassa tijdens een vermindering dieet.

Het Ideaal van de werking van de Diät1 is: minder eten, meer bewegen en het lichaam breekt vet massa.

Zo eenvoudig is het niet, maar helaas. Een lage energie-inname, ongeacht al dan niet in combinatie met sport en bewegen of niet, met het gevolg dat het lichaam weer de nodige energie te halen uit zijn eigen twee belangrijkste reserves: van lichaamsvet, maar ook van de spiermassa-gebonden Eiwit.

Een verminderde spiermassa is het gevolg van het dieet. Dit betekent: minder energie-basal metabolic rate. Om het lichaam te verbranden, zelfs in de rest fasen, hoe minder energie, dezelfde energie verbruik, een lichaam met minder spier verhogen zal massa sneller. Daarom is het een dieet is bijzonder belangrijk, dat de spier atrofie kan worden tegengegaan.

Het onderzoek is niet alleen voor de bewust gestuurde reductie van het dieet relevant. Ook fasen van de Ziekte kan leiden tot ongewenst verlies van spiermassa.

Meer eiwitten en aminozuren – minder spierafbraak

Amerikaanse wetenschappers hebben nu onderzocht wat de invloed van een eiwitrijk dieet tijdens het dieet op de spiermassa en lichaamsvet percentage.2 ze verdeeld 39 deelnemers (jonge mannen en vrouwen) in drie groepen:

 • met een normale eiwit dieet = 800 mg Eiwit per Kg lichaamsgewicht per dag (= 1x Amerikaanse dieet aanbeveling van de RDA)
 • met een verdubbeling van de inname van eiwitten (1600 mg per Kg lichaamsgewicht per dag = 2 x de ADH), en
 • met een triple-eiwit-inname (tot 2.400 mg per Kg per dag = 3 x de ADH).
 • Alle deelnemers hebben genomen in de eerste 10 dagen zo veel calorieën kortom, u zou kunnen houden van uw gewicht. Dan over drie weken werd een verminderde calorie-inname en het programma van de oefening versterkt. Gedurende deze tijd, de deelnemers hebben verwijderd 1 kilogram per week.

  Het resultaat van de vergelijking: in het geval van een Dubbele verhoogde inname van eiwitten de spier kan worden vertraagd verwijderen tijdens een dieet aanzienlijk. Een verdere verhoging van de eiwitinname leidt niet tot betere resultaten. Dr. Stefan Pasiakos, het hoofd van het onderzoek, zei:

  Wij denken dat de aanbevolen inname moet worden uitkering-gericht hoeveelheid van de eiwitten en aminozuren in een optimale gezondheid. De huidige aanbevelingen voor de hoeveelheid van inname lijken ons echter te laag, vooral voor diëten.

  Het is wetenschappelijk bevestigd, wat bodybuilders weten uit ervaring een lange tijd: Een hoog eiwitgehalte in de voeding tijdens de Training en het dieet is goed voor de spieropbouw.

  Studie:

  Geef een reactie

  Scroll To Top