Snelevacature Amsterdam

Spiertrekkingen

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De spieren, spiertrekkingen of krampen, samentrekkingen bijna elke persoon van tijd tot tijd. Door een onverwachte beweging van de armen of benen, meestal vlak voor het in Slaap vallen en het ooglid dat is spiertrekkingen voor sommige reden, plotseling of kuit kramp wanneer Een spier kramp treedt op wanneer individuele spieren contract plotseling en abrupt, zonder dat we kunnen controleren.

  Wat zijn spiertrekkingen?

  Spiertrekkingen veroorzaakt door individuele spieren plotseling en onvrijwillig trekken samen. Vooral de samentrekkingen zijn niet zichtbaar, of alleen als een vage beweging onder de huid. In sommige gevallen, maar ook tot een ongecontroleerde beweging van het desbetreffende lichaamsdeel.

  Elke persoon heeft meer dan 650 verschillende spieren. U bent er verantwoordelijk voor dat we kunnen bewegen, en zijn betrokken bij het naast, maar ook op vele andere processen in ons lichaam. Dus het hart, bijvoorbeeld, is niets meer dan een spier die duwt het bloed door ons lichaam. Het membraan ondersteunt onze ademhaling, onze darmen spieren houdt de darmen in beweging is, en zelfs als we krijgen kippenvel, onze spieren in het spel en zorgt ervoor dat de haartjes omhoog te komen op de huid.

  Krämpfe entstehen durch Magnesiummangel

  Spiertrekkingen veroorzaakt door een tekort aan magnesium, vooral in het geval van een overmatige spanning van de spier

  Artsen voor het organiseren van onze spieren zijn twee verschillende spieren soorten: gladde spieren en de dwarsgestreepte spieren, die het hart en de skeletspieren. In tegenstelling tot de hartspier en de gladde spieren voor de beweging van de interne organen verantwoordelijk is, de skeletspieren, door onze wil om te controleren. Altijd, als we willen voor het uitvoeren van een bepaalde beweging, en verstuurd naar onze hersenen, via de zenuwbanen in een zenuwsignaal naar onze spieren, die vervolgens samen of om te ontspannen. Door de fijn afgestemde Wisselwerking tussen spanning en ontspanning van de verschillende spiergroepen en bewegingen. In spier, deze coördinatie wordt verstoord wince, echter, omdat de zenuw in een ongecontroleerde wijze in te sturen signalen naar de spieren, zelfs als we niet willen verplaatsen. Het resultaat is een plotselinge en onvrijwillige samentrekkingen die we niet kunnen controleren.

  In veel gevallen, spiertrekkingen zijn volledig onschadelijk en verdwijnen na een korte periode van tijd, vanzelf, als de spier spasme of een trillend ooglid. Trigger Stress of Overbelasting in dergelijke gevallen, de meeste van de tijd. Soms kan het ook leiden tot bepaalde lichamelijke ziekten te trillen onwillekeurige spier. Het is daarom groter ongemak of langer spiertrekkingen altijd raadzaam om een arts te raadplegen.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top