Snelevacature Amsterdam

Sport voor de gewone verkoudheid – u aandacht aan moet besteden!

Kein Sport bei Erkältung
Wie is het rijden met een koude Sport, met gevaar voor ernstige gevolgen voor de gezondheid. In de eerste negen dagen na het begin van symptomen die u moet opslaan is Die ondanks haar koude, Sport, gevaar voor ernstige schade. Waarom je zou moeten nemen tijdens een griep infectie, een sportieve break, en wat er kan gebeuren, anders kan je hier vinden.

Permanente schade aan het hart, want de Patiënt is Joggen met een koud? Vaak hebben Artsen te maken van een dergelijke diagnoses, omdat verkoudheid worden vaak gebagatelliseerd.

Sporten met een koud is het ook gezond?

Met koud sport ondersteunt het herstel van deze legende is sinds jaren een van de meest gevaarlijke gezondheid misvattingen. Het volgende is van toepassing: “hij Die kost geen tijd, een koude, bemoeilijkt het werk van de defensieve krachten van het lichaam”, zegt hart specialist Norbert Smetak.

Het resultaat: De ziekteverwekker, de meeste van de zogenaamde Coxsackie virus, kan zich ongehinderd in het organisme en andere organen aangetast. Voor dit doel, de gevoelige hartspier is in het bijzonder kwetsbaar. Het ontbrandt, drijft de Patiënt in gevaar van hun leven: “Door de invasie van het virus in de hartspier niet goed kunnen bewegen samen, zijn ritme te synchroniseren.” Het grote Probleem: de hartspier cellen regenereren heel langzaam. Na een ernstige ontsteking van de beschadigde delen worden vervangen door littekenweefsel. Dit werkt, maar met niet eens de helft van de kracht van gezond weefsel. Resultaat: De efficiëntie van het hart blijft voor het leven beperkt.

Tekenen van een ontsteking van de hartspier: de uitputting bij de geringste inspanning, het hart begint te racen. Ook sterke pijn in de ledematen, en onverklaarbaar gewichtsverlies.

Lungenentzündung

Als je aan het rijden bent, in weerwil van de koude sporten, kan het gevolg zijn van een ontsteking van de longen

Met koud Sport: long-ontsteking als gevolg van

Sporten in koud weer

“Tijdens fysieke inspanning, leukocyten, witte bloedcellen, het immuunsysteem is verantwoordelijk”, zegt Daniel Leggen, een sportarts bij de sport Universiteit in Keulen. En een sterk lichaam verdediging is nu vooral belangrijk in de Winter. Maar van min 10° Celsius, we moeten afzien van intensieve Outdoor sporten. De reden is dat We voortdurend moet hoesten als de koude lucht irriteert de longblaasjes van de longen. Als alternatief kunnen we binden een doekje over de mond en neus naar de warme lucht voordat Inademing.

75 % van de astmapatiënten last vooral in de kou is een kortademigheid

De reden: Het Inademen van koude lucht van een overreactie van de luchtwegen en versmald. Astmapatiënten moeten nemen, dus in de Winter, elke Keer als de emergency spray, zodra je een stap in de voorkant van de deur.

Wie is het rijden met een koude Sport, riskeren een longontsteking, waarschuwen experts. “In het geval van een koude de fijne defensie-bijkantoren van in de longen tot stilstand. U kunt filteren op nieuwe ziektekiemen.” Dat is te zeggen: “Die rust niet, het moeilijker takken van het werk van de Longen en bevordert de verspreiding van bacteriën.” Deze hechten zich aan het slijmvlies van het longweefsel, blaren veroorzaken een ontsteking van de longen en de dunne Vertakkingen van de bronchiën.

Bijzonder lastig zijn de zogenaamde stille longontsteking. Het kan de dokter te gaan, en geen van de adem geluid maakt, zelfs wanneer u luistert met de stethoscoop. Alleen met behulp van een x-Ray om de ziekte te diagnosticeren zonder twijfel. Waarschuwingssignalen optreden, amnesia-zoals Verwarring zijn, onder andere, alle van een plotselinge, regelmatige ademhaling (meer dan 30 keer per Minuut) en een droge, pijnlijke hoest.

Sporten in de kou

Hier de kinderarts Nadine Hess, waarom is het gevaarlijk kan worden verklaard, om te rijden met een koude Sport.

Geef een reactie

Scroll To Top