Snelevacature Amsterdam

Sport, wandelen, Spelen, ondanks de kou?

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: “de meeste ouders intuïtief weten wat goed is en in geval van twijfel, bedenk wat je zou doen als je ziek door een infectie. Dus dat je meestal goed” “Kan ik gaan met het kind voor een wandeling, als het een infectie? En als het hoesten, wat dan? Of in het geval van koorts? Het kind is besmettelijk voor anderen, en zo Ja, hoe lang? Als we nu het antibioticum, de koorts is vervolgens op dezelfde manier, en daarmee het risico van Besmetting voor anderen? Wanneer kan hij terug gaan naar de voetbal-training? En hoe lang je nodig hebt om weg te blijven van de Kleuterschool of de school?”

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

We hebben gediagnosticeerd kinderen te artsen voor een infectie, geneesmiddelen voorgeschreven, geïdentificeerd, herbenoeming en wil de kamer verlaten, zijn het slechts over de meest voorkomende vragen. Zo Ja, is het u toegestaan om te gaan met zijn kind met een banale infectie, natuurlijk, voor een wandeling. Echter, niets spreekt. Ook, als het hoesten. Echter, je moet je verplaatsen in een zeer koude temperaturen rond of onder de 0°Celsius is het lopen in plaats daarvan, als voor de niet-zo-gezond lichaam, dan een heleboel warmte-het houden van werk, en hij moet het vermogen beter om gezond te zijn.

In de kou te worden nadelige gevolgen voor de kinderen met infecties?

Hoesten is bij zeer lage temperaturen hebben ook de neiging te erger, omdat de koude lucht kan leiden tot de ademhaling te wijten aan een vernauwing, als ze al geclaimd. Maar niets spreekt tegen. Bij koorts boven de 38.5° Celsius, geen kind zou moeten hebben om te gaan voor een Wandeling in de frisse lucht. Vervolgens koelt te snel en is meestal “ernstig” ziek, alsof er gewoon een beetje van de temperatuur van 38°C of een verkoudheid. We blijven bij koorts ook, indien mogelijk, bij u thuis.

Hoe lang kinderen met de infectie zijn besmettelijk?

Een infectie is, ongeacht of er wel of niet een hoest, gewoon een beetje een loopneus, een maag-darm griep, of roodvonk, uw kind is voor andere besmettelijk. Natuurlijk, niet alle infecties zijn niet gelijk besmettelijk (besmettelijke), maar enige voorzichtigheid moet worden betracht. Zelfs met een swap moet je gaan niet naar het bezoek van de pasgeboren baby van een vriend – u kunt ook een vertraging van een paar dagen. Of de oma die kwam net uit het ziekenhuis, als u ook maar bracht de laatste nacht op het toilet. Hoe lang dit alles is besmettelijk, is zeer verschillend. De bacteriële last vermindert in de regel met elke dag, in de gastro-intestinale infecties, kunnen we zeggen dat het na twee dagen geen symptomen, het grootste risico van Infectie voorbij is, maar als het niet besmettelijk is, is het vaak niet precies instellen.

Hier is de gezonde mensen is gewoon mind – zolang het kind nog steeds klachten heeft, kan infecteren van andere. Iedereen die kleine kinderen weet dat je soms na een Bronchitis voor drie weken hoest. Zo lang, natuurlijk, geen enkel kind moet op een afstand te houden en het risico van Infectie is minder en minder met elke week.

Maar een beetje meer dan normaal, moet u aandacht besteden aan de bescherming van de andere tests die in het bezit is van de Hand of de Mouw van uw mond bij het hoesten (en lang genoeg), met geen glas of de splitsing van de aandelen, en na het hoesten of neus moet je wassen van de borstel en het kind met de handen zodat de kiemen, ook als er slechts een paar, worden niet verdeeld. Gewoon de normale regels van de Hygiëne.

Als met antibiotica en werd behandeld voor wat mijn kind mag in weerwil van de infectie?

Het is makkelijker als een antibioticum nodig is. Vervolgens kunt u gaan naar 24, niet later dan 48 uur, het risico van Besmetting aan anderen heeft doorgegeven. Hetzelfde geldt voor koorts, een bacteriële infectie. Meestal is het na een dag met antibioticum al weg, of op zijn minst verminderd is (d.w.z. minder hoog is en/of de afstanden tussen de koorts episodes worden groter). Totdat het weg is, moet u de medicatie, maar in 48 uur tijd.

Kind beim Arzt

Als het kind toont een infectie twee dagen geen klachten heeft, is het niet een hoge waarschijnlijkheid van besmettelijke

In de Kleuterschool of de school van uw kind is weer toegestaan, als er geen koorts is, anders weer een goed gevoel, niet slap, en als het braken of diarree lijdt, dient te worden 48 uur symptoom gratis. Dit is niet om te zeggen dat een kind die net een beetje Een zere keel en een loopneus, niet naar de school, als het niet volledig vlak zijn, en hoofdpijn of koorts geplaagd in de ochtend op mijn leugen te blijven. Je moet niet blijven met elk een kleine infectie thuis. Wij volwassenen niet. Maar als je niet het gevoel echt goed, heeft koorts, slap – dan moet je je rust thuis.

Hoe lang kinderen met de infectie kan niet sporten?

Sport is ten minste een week na een koorts, infectie houden taboe. Laat uw kind is beter in sport dan een keer te weinig. In het geval van infecties, de mogelijkheid om door middel van ontvoering of vroege stress is een ernstige ontsteking van de hartspier (myocarditis) en niemand echt nodig heeft.

De meeste ouders weten intuïtief wat juist is en in geval van twijfel, bedenk wat je zou doen als je ziek. Dus bent u in het algemeen juist. Echter, ik begrijp maar al te goed dat als zijn kind niet veilig is, immers het is niet een op zichzelf, maar de meest waardevolle schat ooit en omdat u wilt er iets mis is.

Dus: niet een mooi en vertrouwen van een kinderarts zal voor uw vragen kwaad. We willen allemaal hetzelfde – de uw muis zo snel mogelijk. Aarzel niet om te vragen als u niet zeker bent.

Geef een reactie

Scroll To Top