Snelevacature Amsterdam

Stemmingswisselingen in de menopauze – zo versterk je je Zelf!

Frauen in den Wechseljahren haben gute Laune
De Goed-gevoel-boden voor plotselinge lachbuien – een goede begeleider voor de menopauze. Wat kunt u doen naast stemmingswisselingen gaan in de menopauze, hier is een hormoon schommelingen kan verslaan op de geest. Nu zal je leren wat je kunt doen om beter om te gaan met Stemmingswisselingen in de menopauze.

In de schors u onlangs uit de leegte, de meeste redenen van uw medemens? Breek uit in tranen, omdat bij de televisie, er is een hond jankt, baby, of de buurman heeft al het afval naast de prullenbak? Of, u bent meer kans om vrouwen die op springen en een keer in de ochtend te trappelen om te gaan vanuit het bed, maar door Zorgen en vertwijfeling verlamd? Geen angst: Zoals stemmingswisselingen tijdens de menopauze zijn volledig normaal. Want met de hormonen, ons humeur stations vaak roller coaster.

Oorzaak voor stemmingswisselingen tijdens de menopauze: serotonine budget

Studies hebben aangetoond dat de stemming veranderingen in de menopauze, zijn op hun sterkst, net voordat de eierstokken tenslotte uw oestrogeen productie. Het hormoon, regelt niet alleen onze vruchtbaarheid, maar ook de afscheiding van Serotonine, een neurotransmitter die zorgt voor emotioneel evenwicht en een goed humeur. Met de leeftijd, onze eierstokken produceren kleinere hoeveelheden Oestrogeen, volgens de serotonine begroting is in evenwicht, en lage Stemming en prikkelbaarheid. Sommige vrouwen zijn bang dat deze ongecontroleerde, kunnen gevoelens zijn het begin van een Depressie. Maar u kunt gerust zijn: ,,het vermoeden is dat De menopauze kan leiden tot depressie, rechts. Het gaat in deze tijd ook niet meer kans op een depressie dan in jongere jaren,” zegt Dr. Ingeborg Lackinger Karger, de gynaecoloog en de psychotherapeut in Düsseldorf.

Onderdrukte conflicten kan leiden tot stemmingswisselingen in de menopauze

In elke fase van het leven kan leiden tot emotionele crises, een professionele ondersteuning nodig hebt, dus ook in de menopauze. Van een vrouw zeer emotioneel is zo geslagen in de lange tijd, lusteloos en laag, worden psychotherapeutische hulp is nodig,” adviseert de deskundige. De reden voor de stemming veranderingen in de menopauze, niet de hormonen, maar misschien onbewuste problemen als ze Ouder worden, zijn dan of verdrongen conflicten.

Zich te ontdoen van de stemmingswisselingen in de menopauze

Ontdek nu in onze fotogalerij “stemmingswisselingen in de menopauze – zo versterk je je Zelf,” wat zijn enkele eenvoudige methoden om u te helpen om zich te ontdoen van de negatieve stemming in de menopauze!

Geef een reactie

Scroll To Top