Snelevacature Amsterdam

Stemmingswisselingen

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De expert zegt
 • Gevoelens leven te verrijken. Stemmingswisselingen zijn, maar het Probleem is op te vragen van een arts. Dat komt omdat het veranderen van gevoelens verbergen kunnen verschillende oorzaken zijn.

  Een grondige diagnose helpt bij het vinden van de beste behandeling voor de psychische compensatie. Maar wat zit er werkelijk achter stemmingswisselingen en wanneer moet u naar de dokter?

  Wat zijn stemmingswisselingen?

  Stemmingswisselingen, zeker niet gezien. Of magere optimisme, onbedwingbare Woede of de diepte van de wanhoop – de stemming kan variëren van enkele dagen. Indien deze slechts korte uitschieters op het gevoel barometer, kunnen we omgaan met deze dagen is het meestal goed. Ook sommige mensen zijn in het algemeen gevoelig aan sterke emoties – ze zijn deel van je persoonlijkheid.

  Stimmungsschwankungen mit tiefen Emotionen

  Voortdurende stemmingswisselingen met diepe emoties overweldigen patiënten vaak. Daarom is een bezoek aan de arts is aan te raden

  Het is echter moeilijk wanneer stemmingswisselingen zich vaker voordoen, voor de duur van de aandoening en/of de sterkte van de Getroffen overbelasten. Dan, ten laatste, het is belangrijk om te begrijpen van de oorzaken voor de stemmingswisselingen. De beste tijd om dit aan de arts. Ook de specialisten in de neurologie of psychiatrie zijn een goed aanspreekpunt in het geval van stemmingswisselingen.

  Stemmingswisselingen kunnen het gevolg zijn vele redenen

  Achter sterke stemming schommelingen verschillende oorzaken. Hormonale schommelingen of veranderingen zijn de meest bekende. Of de puberteit, menstruatie of menopauze hormonen en psychische welzijn aanzienlijk beïnvloeden. En, onder andere, fysieke en mentale ziekte kan brengen, de stemming begint te haperen.

  Stemmingswisselingen kunnen een Symptoom zijn van

  Ernstige stemmingswisselingen zijn, daarom zelf een Symptoom. Afhankelijk van wat je trigger, met de toevoeging van soms andere symptomen. Als, bijvoorbeeld, Angsten, verwarring, zweten, opvliegers of pijn optreden, dit zijn duidelijke borden om nader te onderzoeken.

  Ernstige stemmingswisselingen vereisen een behandeling

  Door de vele mogelijke oorzaken, de arts geeft eerst een Overzicht: Hij interviewde de slachtoffers in de medische geschiedenis en praat met de ervaren stemmingswisselingen, en onderzoekt wat extra stappen die van toepassing zijn. Meestal is een lichamelijk en neurologisch onderzoek en een bloedonderzoek te volgen. Onder bepaalde omstandigheden kan het beeld imaging technieken (bijv. computer tomografie) van de duidelijkheid, of zelfs meer interviews en Tests.

  De diagnose is bevestigd, kan de arts adviseert een passende behandeling. De mogelijkheden zijn divers en is afhankelijk van de specifieke oorzaak van stemmingswisselingen. Het spectrum varieert van ontspanning over geneesmiddelen voor psychotherapie. Soms is het handig om het combineren van verschillende methoden.

  De deskundige adviseert

  Cora Besser-Siegmund

  Expert Cora Besser-Siegmund adviseert een gereglementeerde circadiane ritme, om de spanningen van het dagelijkse leven beter

  De psycholoog Cora Besser-heeft Siegmund een normale bioritme is in het bijzonder belangrijk voor depressie preventie en Stemmingswisselingen balans. Zij adviseert om de slaap regelmatig, eet een evenwichtig dieet ongeveer drie keer per week Sport en neem altijd de tijd voor jezelf. Vooral in drukke fasen van het leven. In het geval van een manisch-depressieve stoornis – de Getroffen fluctuaties die niet verbeteren over een lange periode van tijd last van extreme Schwinkung – moet een psychotherapeut en een psychiater oog verslaving. De weg naar de dokter is niet meer van cruciaal belang, omdat van de Zieke te helpen zichzelf en zijn humeur kan ook worden beïnvloed.

   

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top