Snelevacature Amsterdam

Stress en angst, natuurlijk, gemak – met lavendel olie

Stress en angst, natuurlijk, gemak – met lavendel olie

Vaak we werken van ’s morgens tot’ s avonds, in het stress-modus. Echter, in het geval van constante spanning, de zenuwen zijn soms leeg. De aanhoudende Broeden robs slapen en kunnen een gevaar vormen voor onze gezondheid. Die slaapt ‘ s nachts slecht, moe tijdens de dag en ongeconcentreerd. Het resultaat: in de fout, wat weer leidt tot Stress en spanning om te draaien. Ook gastro-intestinale klachten, hoofdpijn, hart-of-problemen kunnen worden veroorzaakt door Stress en slapeloosheid. Maar dat is nu voorbij! De praktijk Vita toont, kunt u met de kracht van lavendel is niet meer van de rest!

Schon der zarte Blütenduft von Lavendel beruhigt und hebt nachweislich unsere Stimmung Lavendel – een geneeskrachtige plant voor sterke zenuwen

Veel mensen voelen zich Zorgen, Angsten en Stress, overweldigd, geïrriteerd, nerveus, hebben slaapstoornissen. We laten zien hoe de natuurlijke kracht van bloeiende lavendel beschermt tegen Stress.

Müsli mit Kiwi

Anti-Stress-Eten: De 5 beste tips

Dag voor dag worden we uitgedaagd in de familie, in Werk, in het huishouden. Dus dat kunnen we sterk zijn als we nodig zijn, helpen deze voedingsmiddelen.

Stress besser verstehen

Stress beter begrijpen

Hoe werkt het Stress-Systeem van ons lichaam? Welke ziekten worden veroorzaakt door Stress? En er zijn eigenlijk ook gezonde Stress? De grote Stress, de Atlas vertelt.

Lindenblüten

Stress reductie: De 14 beste natuurlijke remedies

Wetenschappers hebben ontdekt iets Verbijsterend: de natuurlijke remedies voor stress helpt in veel gevallen, zelfs effectiever dan de school medische preparaten.

Mann im Dauerstress

Hoe bescherm je hersenen, van Verdriet

Nood huid is de trigger voor veel aandoeningen zoals Burn-out, slaapproblemen en rugklachten. Ze Stress leren om te gaan met situaties makkelijker!

Den Kopf hängen lassen entspannt

De 7 beste Oefeningen voor het dagelijks leven stress

We zijn voortdurend gestrest door de Baan, de ruis in het aangrenzende appartement, van de storing. Met deze Oefeningen, die u kunt uitschakelen van de Stress in het dagelijks leven.

Ein Weg zu weniger Erschöpfung: Yoga gegen Stress bringt Körper und Seele wieder ins Gleichgewicht

Yoga voor Stress

Om ook uitputting weer in evenwicht te brengen, is een onderdeel van onze natuur. Hoe Yoga voor Stress helpt u hier lezen.

Ausdauersport baut Stresshormone ab

Wat stress hormonen doen om mijn immuunsysteem?

Slechts een paar Streshormone kan het verhogen van onze vatbaarheid voor ziekte. Hier om te leren hoe we kunnen gebruik maken van ons immuunsysteem om effectief te beschermen.

Gestresstes Kind

Stress bij kinderen kan het bot krimpen

Stress is kinderen van de stof – deze werd gevonden door duitse wetenschappers nu. De praktijk Vita laat zien hoe Stress invloed van kinderen.

Geef een reactie

Scroll To Top