Snelevacature Amsterdam

Studie: Kunstmatige zoetstoffen dik

%image_alt%
Minder calorieën dan suiker – het is verondersteld om te helpen met gewichtsverlies. Maar het lijkt niet te zijn. AMERIKAANSE wetenschappers hebben aangetoond dat nu met een lange-termijn studie.

De onderzoekers van het US National institutes for Health in Baltimore geanalyseerde gegevens uit 1454 mannen en vrouwen van boven de 28 jaar. Het doel van de studie: om uit te Vinden wat is de invloed van de zogenaamde low-calorie zoetstof (LCS), in het Algemeen, kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam, hebben op het lichaamsgewicht in vergelijking tot conventionele zoetstoffen met calorieën, zoals een conventionele huishouden suiker.

De resultaten van de studie zijn: personen die gebruik hebben gemaakt van LCS, hadden gemiddeld een hoger lichaamsgewicht, een hogere Body Mass Index, een grotere middelomtrek en waren vaker obesitas dan de studie van de deelnemers, die weigerden naar LCS. Het risico voor obesitas is toegenomen volgens de auteurs van de studie, afhankelijk van het bedrag van de consumptie van LCS tot 53 procent.

Waarom bevordering van LCS obesitas?

De onderzoekers speculeren in hun Paper op verschillende redenen. Dus een verandering in de darmflora en het metabolisme van vet door de kunstmatige zoetstoffen zou een rol kunnen spelen. Ook het beloningssysteem van de hersenen lijkt te zijn op LCS om te reageren verschillend op de calorische zoetstoffen. Het Signaal “zoete” kan worden gekoppeld aan de ontwikkeling van historisch sterke, met de verwachting van veel calorieën, dus de hersenen is effectief geplaatst in een kunstmatige Honger, dat hij moest zich tevreden stellen met meer voedsel inname, dus een korte uitleg voor het fenomeen.

Maar de auteurs van de cohort-studie is ook de mogelijkheid dat andere kunstmatige zoetstoffen kunnen verschillende effecten hebben op het menselijk lichaam. Hier, onze deskundige Prof. Dr. Achim voorstellen Peters en Dr. Udo Kienle is het belangrijkste.

Hamburg-harburg, 27. November 2016

Geef een reactie

Scroll To Top