Snelevacature Amsterdam

Tebonin® 120 mg op geluiden in het oor, – de groenten helpen

De kruidengeneeskunde Tebonin® 120 mg-Auditieve (over-the-counter in uw apotheek) heeft bewezen ter ondersteuning van Tinnitus therapie. Het vermindert de piep in de oren bewezen, de Tinnitus is het merkbaar stiller [1] en de perceptuele laden door de Tinnitus gaat terug naar [2]. Het geheim van een bijzonder hoge kwaliteit Ginkgo-speciaal extract EGb 761®. Dit is een goed verdragen, en dus ook voor lange-termijn gebruik.

Dus Tebonin werkt® 120 mg op geluiden in het oor

Wirksame Hilfe bei Tinnitus dank Tebonin

Als het gezoem in je oor, piepen of kloppen: Tebonin speciale Ginkgo extract heeft een bewezen effectief is tegen een piep in de oren als een effectieve kruiden geneeskunde

Tebonin® 120 mg op geluiden in het oor is dubbel effectief:

  • Bevordert de bloedcirculatie en verbetert de zuurstofvoorziening in de hersenen
  • De netwerken van de zenuwcellen, bevordert de verwerking van het signaal in de hersenen verbetert en vermindert geluid in de oren

De verbeterde bloedcirculatie in de hersenen zorgt voor extra zuurstof voor vele processen is onontbeerlijk. Op hetzelfde moment meer energie beschikbaar is voor de zenuwcellen, het vormen van nieuwe Verbindingen met elkaar aan. De beste voorwaarde, te verwijderen van de harde schijf en opnieuw beginnen.” Het resultaat: De piep in de oren om te worden geduwd van de perceptie dat Tinnitus is beduidend stiller [3] .

Tips voor gebruik van Tebonin® 120 mg op geluiden in het oor

Ginkgo-Blatt Tebonin Ohr Advertorial Shoplinks

De bijzonder hoge kwaliteit van de Ginkgo-speciaal extract EGb 761®, het geheim van Tebonin® 120 mg in het geval van geluiden in het oor

Slechts 1-2 x daags 1 tablet de aanbevolen dosering is voor Tebonin® 120 mg op geluiden in het oor. Die blijft constant aan de Bal, merkte meestal na 2 tot 4 weken, het positieve effect van het speciale Ginkgo extract EGb761®.

Dus, het product kan echter, het ontwikkelen van het volledige effect, is het aan te raden om een minimum van 12 weken.

Goed om te weten: Tebonin® 120 mg op geluiden in het oor goed te verdragen, zodat een langdurige inname.

Lees meer waardevolle tips voor Tinnitus therapie.

Tebonin

Tebonin® 120 mg op geluiden in het oor is eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen?

Hier gaat het direct naar de Online apotheek:

Tebonin >> NU KOPEN!

 

[1] Morgenstern C, Biermann E. Tinnitus-lange-termijn behandeling met speciale Ginkgo extract EGb 761®. De vooruitgang van de geneeskunde 1997; 115: 57-8.

[2] Morgenstern C, Biermann E. Tinnitus-lange-termijn behandeling met speciale Ginkgo extract EGb 761®. De vooruitgang van de geneeskunde 1997; 115: 57-8.

[3] Meyer B: Presse Med 1986; 15:1562-4

Verplichte tekst: Tebonin® 120 mg op geluiden in het oor. 120 mg film-coated tablet. Voor volwassenen (18 jaar oud. Werkzame stof: Ginkgo-biloba-bladeren droog extract. Toepassingsgebieden: Voor de ondersteunende behandeling van Tinnitus als gevolg van stoornissen van de bloedsomloop of leeftijd-gerelateerde regressie-operaties (Tinnitus van vasculaire en involutional Genesis). Common duizeligheid en oorsuizen vereisen over het algemeen een onderzoek door een arts. In het geval van het plotseling ontstaan van doofheid of gehoorverlies, zonder vertraging, moet een arts worden geraadpleegd. Om de risico ‘ s en bijwerkingen lees de bijsluiter en vraag uw arts of apotheker. Dr. Willmar Schwabe GmbH & co. KG, Karlsruhe, Duitsland.

Geef een reactie

Scroll To Top