Snelevacature Amsterdam

Tekort aan vitamine B12 gekoppeld aan een botbreuk risico

De permanente onder-voeding van Vitamine B12 kan behoeve van het Voorkomen van botbreuken op oudere leeftijd. Naast calcium en Vitamine D, andere vitaminen lijken belangrijk te zijn voor het onderhoud van stabiel bot te worden op oudere leeftijd.

Met toenemende leeftijd, de breuk risico verhoogt. De verschillende redenen voor. Als de minerale dichtheid afneemt, de botten van nature in de loop van de jaren, maar ook Roken, Body Mass Index (BMI) en fracturen van het verleden een rol spelen. Niet in het minst, de mate van fysieke activiteit, alsmede de levering met Vitamine D en calcium het risico van invloed.

Een studie uit Zweden, die werd uitgevoerd als onderdeel van een internationale, van de AMERIKAANSE National Institutes of Health (NIH) gestart met een project, waarin ongeveer 11.000 proefpersonen werden getrokken, trekt ook de aandacht op het belang van Vitamine B12 in deze context.1

Nieuwe methode voor het meten van de in de cellen van de vervoerde Vitamine B12

De wetenschappers van de Universiteit van Göteborg van 1.000 mannelijke deelnemers met een gemiddelde leeftijd van 75 jaar werden voor uw aanvraag. Aan het begin van de studie van het Vitamine-B12 en foliumzuur-gehalte gemeten in het bloed van de mannen. De Scandinavische onderzoekers gebruikten een relatief nieuwe methode om de hoeveelheid B-12 vitaminen kan worden gemeten, die worden geabsorbeerd door de cellen. Dit Transport wordt gewaarborgd door het Eiwit transcobalamin II, wat betekent dat met de toegevoegde Vitamine B12, Holotranscobalamin II (HoloTC II).

De meting van HoloTC II in het Serum zorgt voor een zeer gevoelige, vroege indicatie van een latent tekort aan Vitamine B12. Daarnaast is de totale Vitamine B12 niveau was vastbesloten om een Algemene Cobalamine tekort. Vervolgens is een zes-jaar Follow-Up Fase gevolgd. In deze periode, en met 110 van de mannen te lijden onder een door x-ray onderzoek bevestigd bot breuk. Het bevat ook de 45 gevallen waarin sprake was van een fractuur van de wervelkolom bot.

Een lage Vitamine B12 niveaus geassocieerd met een totaal van 70prozentig een hogere fractuur risico

In het resultaat, de wetenschappers waren in staat om te bepalen dat de fractuur-toename van het risico is omgekeerd evenredig met de gemeten Cobalamine en HoloTC II-waarden continu. Die mannen voor, waarvan de Cobalamine en HoloTC-II-waarden in het onderste kwart van alle deelnemers opgenomen waarden was, had een aanzienlijke, 70 procent hoger risico een bot te breken als de Rest van de vakken. In het geval van breuken in de lumbale regio, er waren zelfs 120 procent.

Een verbinding met het herstel van breuken met het foliumzuur gehalte in het Serum kon produceren de wetenschappers echter van invloed zijn op de gemeten bloed concentratie van homocysteïne.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top