Snelevacature Amsterdam

Test voorspelt hartaanval

Ein Mann am Computer
Een nieuwe Online Test voorspelt gebruikers, de leeftijd van uw kans op een hartaanval stijgt wanneer raakt me in het hart aanval? Dit is de vraag die een nieuwe Online Test van het verenigd koninkrijk beantwoord nu. Hier leert u meer over uw gezondheid van het hart.

Hart-en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer één in Duitsland. Artsen zijn streven altijd naar het verhogen van de perceptie van risico ‘ s. De National Health Service (NHS) in het verenigd koninkrijk heeft een Test ontwikkeld, de gebruikers voorspellen op welke leeftijd een hartaanval of een beroerte.

Hoe oud is mijn hart? De NHS Hart Leeftijd Calculator

De zogenaamde NHS Hart Leeftijd van de Calculator beoordeelt gegevens, zoals de leeftijd, de lichaamsgrootte en de medische geschiedenis, en als gevolg daarvan, twee waarden. De eerste is het hart verwezen naar de leeftijd van de gebruiker dat betekent dat zijn hart is zo fit als een gemiddelde gezonde mensen met de opgegeven leeftijd. De tweede waarde verwijst naar de geschatte tijd van hartaanval leeftijd – dat betekent dat op het gemiddelde, is iemand die het leven met het hart van de gezondheid van de gebruiker tot aan die leeftijd zonder last te hebben van een hartaanval of een beroerte.

U wilt weten wanneer u op een hartaanval en beroerte te bedreigen? Klik hier voor de NHS Hart Leeftijd Calculator.

Heart attack prevention: hoe

De Test is ontworpen om gebruikers aan te sporen een gezondere levensstijl. Omdat het risico van hart-en vaatziekten door het Veranderen van leefgewoonten te verminderen. En de meest effectieve strategie is dit: wetenschappers hebben onlangs gedefinieerd zes maatregelen, waarmee de kans op een hartaanval met bijna 100 procent – je leert hier is de Anti-hartaanval-formule.

Hamburg-harburg, 11. Maart 2015

Geef een reactie

Scroll To Top