Snelevacature Amsterdam

Thee voor Anti-Aging: polyfenolen beschermen cellen

Groene thee is gezond. Dit is niet overgeleverd eeuw, maar heeft een serieuze Achtergrond. Omdat groene thee bevat een hoog gehalte aan polyfenolen (catechinen, flavanols). Als een voedingssupplement, polyfenolen uit thee worden gescheiden in de – Internationale-markt research Instituut voorspelt een sterke toename in de verkoop. De amerikaanse boom aan het einde van Matcha thee is rijk aan polyfenolen en anti-oxidanten.

Het Grand View-Onderzoek is één van de grootste markt ter wereld onderzoeksinstituten. Het bedrijf is gevestigd in San Francisco, VS, al meer dan 20 jaar uitgebreide studies over alle continenten. In een nieuwe studie van de Amerikaanse Cijfers, volgens welke de wereldwijde markt voor polyfenolen uit thee dat in 2020 367,7 miljoen US Dollar zal stijgen.1

Drie factoren voor de stijging van de omzet is cruciaal

De markt onderzoekers verwijzen hier naar de gestaag toenemende bewustwording van de consument over de voedingswaarde van de tea bestaande polyfenolen. In Parallel, de vergrijzing van de bevolking voornamelijk in Japan en West-Europa aan het feit dat de producten van health bewustzijn is de focus, de focus van de consument.

Daarnaast is de Westerse levensstijl geleid tot een gedeeltelijk geëxplodeerd tot hogere Tarieven van Diabetes, kanker en hart-en vaatziekten. Om dit risico te verkleinen, tarieven, onder andere thee polyfenolen stijging in de Verkoop.

Epigallocatechin gallate – De anti-oxidant thee

Grüner Tee und OPCIn het geval van de polyfenolen in thee zijn vooral de flavanols uit de groep bestaande uit catechinen, die ook voor de bittere aromatische smaak van de thee is verantwoordelijk. Naast een aantal gerelateerde catechinen epigallocatechin gallate (EGCG) is hier de sleutel. In Groene thee, het deel van dit water oplosbare anti-oxidanten 30 tot 40 procent.

Zwarte thee is gefermenteerde groene thee, bevat ten minste drie tot tien procent.

De Top van de lijst in Termen van catechinen, echter, is de Japanse Matcha thee. Dit is van de Japanse thee-ceremonie is bekend, gemalen koffie in vergelijking met Groene thee vele malen meer anti-oxidanten in de Beker.

Thee polyfenolen in meer en meer functionele dranken inbegrepen

De belangrijke rol voor de groei van de markt voor thee polyfenolen functie, maar speelt drankjes. Vele van deze drankjes van ijsthee tot Energie Dranken worden toegevoegd om de thee of de uitgepakte polyfenolen. Bijzonder interessant is hier de functie kan worden op basis van melk drinken.

Het zou een late rechtvaardiging voor de voordelen van de typisch Britse manier om te genieten van thee,,, wat hebben gevonden door canadese wetenschappers van de Universiteit van Guelph in Ontario. In hun studie, ze suggereren dat magere melk te verhogen als de vervoerder, de biologische beschikbaarheid van EGCG aanzienlijk en dus de groei van colorectale kanker cellen kunnen verminderen.2

De Aziatische markt groeit het snelst

Deze en andere voordelen, zoals preventieve effecten tegen dementie en hart-en vaatstelsel ziekten, maar ook als ondersteuning bij het Afslanken snel dat elk jaar, over 9,200 ton thee polyfenolen zal worden stopgezet. Dit komt overeen met een gemiddelde jaarlijkse groei van 8,3 procent. Deze polyfenolen zijn niet alleen Afslanken, maar hebben ook voordelen tegen Diabetes.

In Japan, door de manier te Brouwen als voor de verdere verwerking, alsook uitsluitend Groene thee. Ook in China, de ongefermenteerde thee, die traditioneel gedomineerd. Ook in de totale consumptie van thee polyfenolen in de regio Azië-Pacific, met 40 procent van de wereldwijde productie in 2012, de voorzijde. Dit aandeel zal naar verwachting stijgen, volgens het Grand View-Onderzoek, waarschijnlijk iets, want een jaarlijkse groei naar verwachting worden 9,2 procent.

Polyfenolen uit groene thee gebruikt in de hele wereld de meest

In de wereld van de polyfenolen uit groene thee waren al in het jaar 2012 met een marktaandeel van bijna 70 procent dominant. Met een grote afstand Oolong thee, een semi-gefermenteerde thee, die haar polyfenol inhoud tussen Zwarte en Groene thee, en slechts 16 procent van de markt kan voor zichzelf beslissen.

Geef een reactie

Scroll To Top