Snelevacature Amsterdam

Therapeutisch vasten – dus gezond kan worden van een verzaking

Ernährungsberatung unerstützt Heilfasten
Tijdens het vasten, de stofwisseling zal worden gewijzigd. Een voeding overleg kan geven waardevolle adviezen op dream ship-Sterren Heide Keller houdt. Boeren-Matchmaker Inka Bause. En zelfs Hollywood-Sterren Richard Gere zweert bij het: vasten! Maar wat maakt de vrijwillige opheffing van de vaste voeding zo gezond? Interview met Dr. Elmar Battenberg van de kliniek Warnsdorf kasteel aan de Baltische zee.

Wat is de helende kracht van het vasten zo gezond?

Vasten is een sterke stimulans voor het metabolisme, een onderbreking van de voeding en van de dagelijkse Stress. Het helpt u door het oude gedrag en het veranderen van gewoonten. Door het ontbreken van het genot van toxines en emotionele stress kan regenereren uw lichaam en ziel en kick start een gezondere manier van leven.

De indruk dat het sneller en stressigere het dagelijks leven is mensen ziek maken en time-outs te dwingen?

In feite, de tijd is aan het groeien in de maatschappij van vandaag – en de druk om te presteren, zowel in de professionele als in de particuliere sector. Regeneratie, onderverdelingen en zelfzorg zijn bijna afgekeurd, en krijgen we dit, vroeger of later, in een overbelasting. Dit kan leiden tot fysieke en emotionele problemen, zoals hoge bloeddruk, slaapproblemen, rugpijn, depressie, of obstipatie. Des te belangrijker is het, dat wij horen, ondanks alle toezeggingen en verwezenlijkingen in en om de signalen van uw lichaam.

Waar is de zaligheid bereikt door de grootste vasten?

De klassieke gebieden van toepassing zijn gastro-intestinale aandoeningen, reumatische ontstekingsziekten van de gewrichten en spieren ziekten en aandoeningen, zoals Astma, voedselallergieën, eczeem, gevoeligheid voor infecties. Bovendien zeer goede resultaten in de steeds vaker voorkomende lifestyle ziekten zoals hypertensie, Diabetes, verhoogde bloed lipiden en Obesitas. De laatste tijd is het vasten van de patiënt is genomen om maar meer en meer als een “geestelijke vasten”, zodat in het geval van psychosomatische stress-stoornissen of milde depressieve stoornissen.

De vasten over het verliezen van gewicht of Ontgiften?

U kunt verliest de genezing periode van ongeveer twee tot drie kilo per week te vasten. Maar het is niet een oplossing voor een gewicht probleem, maar kan alleen worden geactiveerd door zijn manier van leven. Daarom is het zinvol, in de vastentijd, een bezoek te brengen advies van een dieet. De zogenaamde “detox” of “Detox” betekent niet alleen schadelijke stoffen uitscheiden, maar ook op de bewuste Weglating van het genot van giftige stoffen, zoals sigaretten, alcohol en snoep. Het is belangrijk om het metabolisme – door speciale Fastentees, Kneippgüsse, sporten of in de sauna. Ook de “mentale ontgifting” is belangrijk, of het nu door middel van gesprekken, veel slapen of een dagboek.

Kan snel een healing?

Nee, mensen met hart-en vaatziekten, een te laag lichaamsgewicht, ernstige depressie, Zwangere vrouwen of patiënten met een niet-genezen van kanker ziekte moet voorkomen dat het vasten op genezing.

Voeding tips voor elke dag

  • Het verminderen van koolhydraten zoals witte bloem producten en suiker: ze zorgen ervoor dat de insuline niveaus te stijgen, wat leidt tot Honger en omgezet te worden naar vet.
  • Neem je minder dierlijke, meer plantaardige vetten en Oliën. Ze zijn gezonder, makkelijker te verteren en beter voor onze bloedvaten en de bloedsomloop.
  • Verse groenten of fruit die niet mag ontbreken in elke maaltijd.
  • Gebruik van zout met mate (5 tot 8 gram per dag).
  • Bereiden van uw maaltijden smakelijk en zacht aan gerechten, kortom, bereid met weinig vet en water, zijn vaak gezonder.
  • Gasten kunnen genieten van hun maaltijden in vrede en niet na 18.00 uur.
  • Per week: 2 x vis, 2 x vlees, 2 x vegetarisch, en eens, op een bevlieging (dus, bijvoorbeeld, haar favoriete gerecht). Worst in matiging. Vergeet niet: ten minste twee liter per dag drinken!
  • Geef een reactie

    Scroll To Top