Snelevacature Amsterdam

Tinnitus behandeling: De belangrijkste methoden

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De expert zegt
 • Door het gebruik van een goede Tinnitus behandeling, de patiënten vrijgemaakt kan worden permanent van de geluiden in het oor. Dit is mogelijk, maar niet altijd. Daarom is de behandeling van Tinnitus en helpt de Betrokkenen om te leren, waarnemen van de Tinnitus voor meer dan bedroevend. Het doel van een zorgeloze “leven met Tinnitus”.

  Patientin erhält Counseling vor der Tinnitus-Behandlung

  Voorafgaand aan Tinnitus behandeling, een gevoelige en deskundig advies – zo – genoemd Tinnitus Counseling door de huisarts is belangrijk

  Tinnitus behandeling hangt af van de oorzaken

  In het Algemeen, is het noodzakelijk om duidelijk te maken of bepaalde oorzaken aanwezig zijn – deze kunnen dan worden behandeld. Ziekten, een piep in de oren kunnen intensiveren van of omgaan met Tinnitus moeilijker (bijvoorbeeld depressie, angststoornissen) moet worden behandeld. Dit toont aan dat de Tinnitus behandeling moet worden aangepast aan elke individuele patiënt nodig heeft. Soms ambulante therapie is voldoende, soms is een Tinnitus behandeling in een kliniek is meer nuttig.

  Acute Tinnitus behandeling met medicijnen

  Ook het verloop van de therapie is essentieel Bij acute Tinnitus, de piep in de oren bestaan al voor minder dan drie maanden. In dit venster dat vergelijkbaar is met het gehoorverlies: De Patiënt krijgt een infuus met de zogenaamde Rheologika (bijvoorbeeld de werkzame stoffen hydroxy ethyl zetmeel, of Naftidrofuryl). Je moet het verbeteren van de doorbloeding van het binnenoor. Daarnaast cortison bevattende preparaten worden gebruikt. Snel genoeg begonnen, kan ook het elimineren van de farmacologische behandeling van Tinnitus en de piep in de oren.

  Begeleiding voor de behandeling van Tinnitus

  Tinnitus is echter meer dan drie maanden, te definiëren hem deskundigen als een chronische. Behandeling met Rheologika en cortisone is niet meer bruikbaar. Of acute of chronische – in beide gevallen, een empathische en deskundig advies specifiek op het onderwerp van Tinnitus (Oorsuizen Counseling) door de arts is belangrijk.

  Gedragstherapie als een Tinnitus behandeling

  Vooral bij chronische Tinnitus is een zogenaamde cognitieve gedragstherapie (CBT) is gekoppeld aan de psychotherapeut. De patiënten leren beter met de constante ruis in het oor” deal. Het is verergerd, bijvoorbeeld, een Tinnitus, als de Getroffen voor een rating van de piep in de oren als de “grootste catastrofe van zijn leven”, of het geheel van het sociale leven. Met behulp van de CBT, leert hij dat een dergelijke ongunstige Gedachte-en gedragspatronen. Ontspanningstechnieken zoals autogene Training-ondersteunend.

  Speciale hoortoestellen voor Tinnitus behandeling

  Mann setzt Masker zur Tinnitus-Behandlung ein

  Speciale hoortoestellen voor Tinnitus behandeling, de zogenaamde een Masker of noise generator te overstemmen van de Tinnitus, of af te leiden door een minder onaangename geluid van het

  In sommige gevallen, de medische techniek voor Tinnitus helpt, meer precies, speciale hoorzitting (Tinnitus Masker of Noiser). U maakt een counter ruis en ervoor te zorgen dat de Getroffen Tinnitus minder of meer aangenaam.

  Natuurlijke remedies Tinnitus behandeling

  Ook kruidenpreparaten, bieden zich voor Tinnitus therapie. Studies met natuurlijke geneeskunde Tebonin, bijvoorbeeld, laten zien dat de opgenomen Ginkgo de werkzame stof wordt verminderd wanneer de overname van minimaal 2-3 weken van een piep in de oren van de lens en de impact is beperkt. Ook de zogenaamde hyperbare zuurstof therapie, die voorziet in een optimale toevoer van zuurstof naar de hersenen wordt aangeboden. Als u twijfelt, kunt u terecht voor advies en hulp voor zelfhulp-organisaties, zoals de duitse Tinnitus Liga.

  Tinnitus behandeling: De natuur genezen-expert zegt

  Lees meer: preventie

  Geef een reactie

  Scroll To Top