Snelevacature Amsterdam

Tinnitus: stop de ruis in je oor?

Rauschen im Ohr führt bei vielen Betroffenen zu Depressionen
Tinnitus: De constante ruis in het oor leidt bij veel mensen aan een depressie de Meeste van de tijd, het gaat allemaal van een plotselinge: intens geluid in het oor, begeleid door een bijna ondraaglijke Rammelaar of neuriën. Tinnitus kan worden – de oorzaken variëren van acute Stress op het midden-of binnenoor aandoeningen.

Ruis in het oor – miljoenen Getroffen

Ongeveer drie miljoen Duitsers last van de geluiden in het oor, elke Seconde het gaat om een chronische ziekte. Echter, in alle gevallen, is het volgende van toepassing: Het eerder de Tinnitus wordt behandeld, hoe beter! Een geluid in het oor is niet weg na twee dagen, moet u contact opnemen met de KNO-arts. Eerst de hulp van twee medicijnen: cortisone en een drug oplossing voor het vergroten van het volume van het bloed dat wordt gegeven als een Infusie. Op deze manier meer voedingsstoffen bereiken de innerlijke oor – het is beter geleverd. Bovendien, de beschadigde haarcellen kunnen regenereren in het oor. De behandeling is echter alleen in de eerste drie maanden van de zin. De ruis in het oor blijft langer, inderdaad, het is chronisch. Dan is het onwaarschijnlijk dat de Tinnitus verdwijnt volledig.

Frau leidet unter starkem Tinnitus

Tebonin® 120 mg op geluiden in het oor is eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen?

Hier gaat het direct naar de Online apotheek:

Tebonin >> NU KOPEN!

Met de juiste behandeling geluid in het oor is goed vandaag bekäpfen

Maar ook voor de lange termijn Patiënten, er zijn effectieve therapieën: bijvoorbeeld, de soft laser therapie. Hier blijft, kan de laserstraal wordt rechtstreeks toegepast op het oor en dringt zelfs de diepere subcutane lagen. Hij bevordert de bloedsomloop en versnellen van de Regeneratie van beschadigd auditieve haar cellen. De toepassing is eenvoudig, pijn-gratis en gemakkelijk vanuit huis. De soft-laser geleend kan worden in de apotheek voor drie maanden (kosten: ongeveer 175 euro). Via het Internet, het apparaat kan ook worden gebruikt voor de 200 tot 300 euro te kopen. Meer dan de helft van alle met de Betrokken partijen, de methode geeft gemarkeerd succes.

Ruis in het oor: Leer, wegzuhören!

Zelfs als u niets doen tegen het lawaai in het oor: Na een paar jaar, de meest Beïnvloed door het geluid slechts af en toe bewust van zijn of niet te horen zijn bijna op alle. Je hebt beheerd wegzuhören en de ruis of Piep uit. Het is belangrijk om te weten dat Tinnitus komt niet in het oor, maar in het hoofd. Daarom is het onze hersenen heeft ook de mogelijkheid om geluiden waarnemen, om zo te spreken, en opnieuw te knippen. We herkennen, bijvoorbeeld bij het Slikken. Het geluid is niet zo rustig en we slikken Duizenden Keren per dag. Niettemin, wij nemen, het is niet waar, omdat de hersenen weg als onbelangrijk. Deze “Turn” biedt ook Tinnitus verlichting.

Ein Mann spielt Geige

U beheren om zich te concentreren tijdens het Luisteren naar een orkest gewoon op de Solo-violist? Zo kunt u de praktijk, het achtergrond geluid, zoals Tinnitus verbergen

Muziek therapie voor ruis in het oor

Velen mislukken, echter, voor het negeren van het geluid in het oor. In dergelijke gevallen kan het horen kan helpen therapie. Door middel van verschillende Oefeningen, de filter mogelijkheid is opgeleid van de hersenen: de therapeut een patiënt over de koptelefoon op en speel een concert. Als alle muzikanten spelen op hetzelfde moment, je nodig hebt om Bezorgd te zijn, leren we niet alleen de Solo-violist uit om te luisteren. Zij richten zich op één muzikant en de andere spelers. Deze concentratie oefening traint de mogelijkheid om “achtergrondruis” zoals de vervelende Pieptoon en bellen selectief te verbergen. Veel KNO-Artsen en rehab faciliteiten bieden de muziektherapie. In het geval van chronische Tinnitus, de meerderheid van de fondsen het goedkeuren van de behandeling.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top