Snelevacature Amsterdam

Tintelingen

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Iedereen weet het onaangename gevoel van tintelingen, wanneer u een “dode” Arm komt weer tot leven. Tintelingen kunnen een Symptoom zijn van een ziekte. Leren welke remedies van het huis helpen, en wanneer u absoluut dient medische hulp te zoeken!

  Vooral wanneer het gebeurt zeer vaak of over een lange periode van tijd stopt, u moet zoeken naar een arts volgens de oorzaken voor een tintelende sensatie en voor de behandeling.

  Wat tintelingen?

  Een tintelend gevoel op de huid, is niet veroorzaakt door een identificeerbare externe stimulus, is één van medisch genoemd paresthesie. Het kan zich voordoen over het hele lichaam, van de neus tot de voeten. Vaak zijn de tintelingen van de Getroffen als een “ant run” op de huid worden beschreven. Er kan ook gewaarwordingen van een verdere mislukking, zoals een Vacht, een tintelend gevoel, jeuk, gevoel van zwelling, of een koude of warmte sensatie.

  Kribbeln ist eine Missempfindung

  Tintelingen Paresthesie, die kunnen optreden zonder dat een externe stimulus

  Prikkels op de huid, bijvoorbeeld, touch, of koud, worden normaal verzonden via de zenuwbanen naar de hersenen. De verantwoordelijke zenuwen staan bekend als de sensorische zenuwen. Deze omvatten alle zenuwvezels in de huid rapport naar de hersenen over de pijn, de locatie van de armen en benen, aanraakt, of alle andere gevoel indrukken. U fijn vertakte in de huid en uitvoeren van daar, door het verenigen van de Spoorwegen aan meer en dikkere zenuwen, de zenuwwortels aan de zijkant van de wervelkolom te lekken. Van daaruit worden de signalen via het ruggenmerg aanloop naar de hersenen. Is gestoord, het Beroep doorsturen door middel van een verscheidenheid van oorzaken, daarom worden toegeschreven aan zintuiglijke prikkels versterkt op de hersenen, het kan gevoelens te missen, zoals een tintelend gevoel.

  Waarschuwing Been, Tintelingen

  Vaak verkleumde benen achter de tintelingen. Oorzaak geperst uit zenuwen, bijvoorbeeld door boven elkaar geslagen benen. Het gevoel verdwijnt snel. Soms, echter, het is ook een waarschuwing signaal. Je moet raadplegen van de arts als de tintelingen begint zonder duidelijke reden, is bijzonder sterk is of langer duurt. Als dan gevoelloosheid optreden, is het een indicatie van een hernia. Tintelingen in de benen, vooral ‘ s nachts en in stilte, spreekt voor het Rusteloze Benen syndroom (restless legs). Dit kan worden behandeld met medicatie. Gevoelloosheid en ernstige Verbranding kan optreden bij mensen met diabetes, bovendien, het kan duiden op het begin van het einde van een zenuw aandoening.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top