Snelevacature Amsterdam

Toe te passen Schüssler zouten correct

Schüßler-Salze
Schüssler zouten zijn populair voor gebruik in zelf-medicatie. De minerale zouten in de Vorm van tabletten, Korrels of druppels zijn verkrijgbaar Voor bijna 140 jaar Traditie – therapie met Schuessler zouten. Leren hoe de minerale zouten lijken en wat om te overwegen in de toepassing.

Ze ondersteunen ons zenuwstelsel en onze spieren te ontspannen: Waardevolle mineralen die we nemen, van het voedsel, de controle van de stofwisseling, en we zijn er goed.

Verspreid in het lichaam, maar bepaalde mineralen zoals kalium, Magnesium en natrium in de verkeerde afmetingen apparaat voor de interne balans. Uitputting, spanning en ongemak zijn slechts een paar van de vele symptomen. Een Mal-distributie van Magnesium uit zich in aanvallen, calcium fosfaat, bijvoorbeeld in osteoporose.

In dit geval de inname kan helpen de Schüssler zouten. De minerale zouten verbeteren van de absorptie-capaciteit van de cellen, zodat de voedingsstoffen kunnen worden vervoerd sneller aan de bevoegde instanties en gebruikt.

Afhankelijk van de lichamelijke klachten van verschillende Schüssler zouten. Zet ze goed, ze voorzichtig maar doelbewust tegen ziekten.

Schüssler zouten – Wat is achter het?

De Oldenburg arts Dr. Wilhelm Heinrich Schüßler onderzocht in het midden van de 19e eeuw. Eeuw, wat houdt de cellen van ons lichaam fit en krachtig. Hij ontdekte dat een persoon is alleen gezond als elke cel bevat voldoende mineralen. Dit is niet het geval, we ziek zijn. Hij twaalf minerale zouten, die stimuleren de celregeneratie en het genezingsproces te stimuleren. De zogenaamde Schuessler ook zouten helpen bij een ontsteking, uitputting, krampen, hoge bloeddruk, koorts, of obstipatie.

Hoe worden genomen Schüssler zouten?

Schüssler zouten zijn in de Vorm van tabletten, Korrels of druppels over-the-counter verkrijgbaar in de apotheek. Laat de tabletten lossen goed op in de mond tot het opgelost is. De mond neemt om de huid de werkzame stof volledig is. Voor de intake: 10 druppels of Korrels komen overeen met een tablet.

Wat is er verkeerd geplaatst zijn, hebben de Schüssler zouten?

De homeopathische preparaten worden in het algemeen goed verdragen bijwerkingen zijn er niet. Onjuist geplaatst Schüssler zouten schade niet kan niet, maar helpen ook. Vraag uw arts om advies en vragen voor de juiste dosering van de tabletten. In het Algemeen, een tablet is: in acute gevallen elk uur, bij chronische ziekten over drie tot vier per dag.

Geef een reactie

Scroll To Top