Snelevacature Amsterdam

Tot slot, effectieve hulp voor de Pieptoon in het oor rest

Tinnitus kann therapiert werden
Het vervelende Pieptoon in het oor met succes kan worden behandeld met cortisone, zachte laser, of muziek therapie Meestal komt er plotseling een Pieptoon in je oor, ga dan weg. Een snelle behandeling is belangrijk om zich te ontdoen van de vervelende geluiden in het oor. De meest voorkomende oorzaken van de wijdverspreide ziekte van Tinnitus is Stress, hoge bloeddruk, virale infecties, hoge geluidsniveaus en een gehoorverlies. Maar met de juiste behandeling is de kans op herstel groot.

Bij sommige patiënten, de Pieptoon in het oor is in eerste instantie stil en is alleen met de tijd steeds luider en luider. Voor anderen is het vanaf het begin. Vaak zijn de piepjes worden ook begeleid door een brom-of Rammelaar. Permanente Tinnitus is een pijn: Velen van hen hebben problemen om zich te concentreren en kan niet goed slapen. We leggen uit welke behandelingen er zijn en hoe u tegen een Pieptoon in je oor.

Alter Mann leidet unter starkem Tinnitus

Tebonin® 120 mg op geluiden in het oor is eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen?

Hier gaat het direct naar de Online apotheek:

Tebonin >> NU KOPEN!

Eerste hulp voor de Pieptoon in het oor: cortisone

Akutes Piepen im Ohr mit Kortisonspritze behandeln

In het geval van acute Piep in het oor is een frühzeiteige behandeling met cortisone kunnen helpen-splash –

Tinnitus mag worden snel behandeld met medicatie. Vooral effectief is cortisone. Het is geïnjecteerd in een hoge dosering, zoals een Infuus of direct in het middenoor toegediend. Het bevordert de bloedsomloop, heeft een anti-inflammatoire en decongestivum. De cortisone therapie duurt meestal tien dagen. U kunt ook een medicijn wordt toegediend aan een oplossing voor het vergroten van het volume van het bloed als een Infuus. Dus meer voedingsstoffen bereiken de innerlijke oor – het is beter geleverd. Bovendien, beschadigd haar kan genezen cellen in het oor. Deze behandeling is echter alleen in de eerste drie maanden van de zin. Dan is de Tinnitus chronisch wordt, en de kans om hem te genezen volledig.

Laser therapie voor een betere doorbloeding

Maar ook voor blijvend Beïnvloed, er zijn effectieve therapieën, bijvoorbeeld met een zachte laser: de laserstraal wordt rechtstreeks toegepast op het oor en dringt door tot in de diepe lagen van de huid. Er, het bevordert de bloedcirculatie en versnelt het herstel van beschadigde auditieve haar cellen. De arts moet het apparaat te testen, die eruit ziet als een hoofdtelefoon, samen met de patiënten. Na de therapie kan gemakkelijk worden uitgevoerd thuis. De soft-laser behandeling moet worden dagelijks 20 minuten toegepast. Het is eenvoudig en pijn-vrij. Alleen een gevoel van warmte in het oor te worden gevoeld. De soft-laser kan gehuurd worden in de apotheek voor drie maanden (kosten: ongeveer 175 euro). Het apparaat is ook beschikbaar op het Internet voor ongeveer 250 Euro. Meer dan de helft van de Betrokken personen, de methode geeft al na een korte tijd met veel succes.

Luisteren Oefeningen trainen van de hersenen

Piepen im Ohr mit Musiktherapie lindern

De pieptoon in het oor met muziek therapie verlichten: de Getroffen train je hersenen negeren van de tinnitus””

Een therapie van de verenigde staten wordt ook geacht om succesvol te zijn. Een zogenaamde noise generator of Rauscher geïrrigeerde het oor met geluiden van alle frequenties. Als een resultaat, de aandacht van de Pieptoon wordt afgebogen in het oor. De duur van het geluid op zijn minst gedeeltelijk verborgen. Deskundigen ook rekenen op een magnetische Stimulatie. Door een irritatie van de hersenen regio ‘ s, het kan ruis worden onderdrukt in de korte termijn.

Muziek therapie voor de Pieptoon in het oor

Veel KNO-Artsen en rehab faciliteiten bieden ook Muziek therapie: Door middel van een koptelefoon voor de Betrokken persoon speelt een concert. Als alle muzikanten spelen op hetzelfde moment, u hebt de taak om zich te concentreren op de Solo-violist. Je leert zo de andere spelers nauwelijks. Deze Oefening traint de mogelijkheid van de hersenen om Achtergrond geluiden zoals de vervelende Pieptoon in het oor selectief te verbergen. In het geval van chronische Tinnitus, de meerderheid van de wettelijke middelen om te betalen voor deze behandeling.

Geef een reactie

Scroll To Top