Snelevacature Amsterdam

Transcraniële magnetische stimulatie verlicht Tinnitus

Mann hält sich die Schläfen
Ook Stress is een veel voorkomende oorzaak van Tinnitus. Beïnvloed de TRANS-craniale magnetische stimulatie verlichting een Lange tijd was het onzeker of de zogenaamde transcraniële magnetische stimulatie (TMS) kan echt helpen verlichten van Tinnitus. Een nieuwe studie toont nu zeer positieve resultaten. Er is een probleem, echter.

TMS kan verlichten Tinnitus. Dit is het resultaat van wetenschappers van de Universiteit van Oregon in een onderzoek dat Onlangs gepubliceerd in het tijdschrift JAMA van Otolaryngology – Head & Neck Surgery.

Magnetische velden hebben een invloed op de hersenen

“Voor sommige studie deelnemers, het was de eerste Keer dat u in staat waren om te ervaren een verbetering in de symptomen,” zegt studieleider Robert L. Folmer. In TMS, delen van de hersenen op te schorten pulserende magnetische velden. In dit geval, de wetenschappers zich gericht op de auditieve Cortex.

Ook de Artsen wisten niet over het

Dus TMS werkt

De methode maakt gebruik van het feit dat het lichaam van de gegenereerde magnetische velden. Elektrische stromen in het hart, de nieren en andere organen zijn verantwoordelijk voor is.

Elke cel is omgeven door een magnetisch veld. Ook de hersenen is in feite een elektrisch Orgel. Grofweg, zenuwimpulsen en de bemiddeling van signalen of soortgelijke procedures voor de uitwisseling van informatie in de hersenen over de elektrische processen van de cel-membranen.

In hun onderzoek, Folmer en zijn Team verdeeld de 64 studie deelnemers in twee groepen. Beide werden behandeld voor tien opeenvolgende dagen met de TMS – alleen gebleven met de groep het apparaat is uitgeschakeld. Om te voorkomen dat een vertekening van de resultaten, wist niet dat de patiënten en de Artsen, als uw machine is op of niet.

Een therapie werd als succesvol beschouwd als de patiënt beter op de zogenaamde “Tinnitus Functionele Index” (TFI) door ten minste zeven punten. De TFI is een vragenlijst die meet de impact van de geluiden in het oor. De schaal loopt van 0 tot 100.

Transcraniële magnetische stimulatie – heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt bij Tinnitus

Met de TMS, de 18 van de 32 patiënten bereikt in de Placebo-groep (uitgeschakeld) waren er slechts zeven. Bijzonder effectief is de behandeling bij patiënten met ernstige Tinnitus. De grootste zwakte van het onderzoek is het kleine aantal deelnemers. Voordat de methode kan worden van een standaard behandeling, het moet nog steeds haar effectiviteit in een groter aantal van de studie deelnemers.

De vraag voor dit is groot: Rond de tien miljoen mensen alleen al zijn getroffen in Duitsland door de Tinnitus. De meest voorkomende oorzaken van ruis, een Knal-Trauma ‘ s, Stress en een gebrek aan bloedtoevoer naar het binnenoor. KNO-Artsen beheren in het acute geval meestal geneesmiddelen met cortisone en kruidenthee (zoals de werkzame stof pentoxifylline). Dus, de geleidbaarheid van de auditieve trajecten en de bloedsomloop in het oor kan worden verbeterd.

Vaak is dat niet helpt. De tinnitus chronisch worden. De deurbel gaat, klappen, fluiten, ruist, sist of zoemt in je oor, zonder Pauze, dag en nacht. En het ergste van allemaal, als alles is buiten nog steeds. Voor goede nachtrust en concentratie is vaak denken. De break-gratis lawaai maakt je prikkelbaar, depressief en ook angstig en wanhopig.

Dr. John over transcraniële magnetische stimulatie voor Tinnitus

Hamburg-harburg, 20. Juli 2015

Geef een reactie

Scroll To Top