Snelevacature Amsterdam

U Begrijpt Uw Back-Experts?

Mann beim Rücken-Experten
In het geval van de rug pijn die langer dan drie dagen, moet u een back-specialist Over de pijn 80% van de duitse lijden in de loop van haar leven terug. De redenen hiervoor zijn talrijk: Te weinig beweging, veel Zitten, fysiek veeleisende activiteiten of een slechte houding zijn slechts een paar van hen. Zodat u bereid bent voor uw bezoek aan de achterkant specialist, Dr. Reinhard Schneiderhan belangrijke voorwaarden.

Dorsalgie

Verwijst naar pijn in de wervelkolom. Mogelijke oorzaak: de spanning van de spieren, wervelkolom gezamenlijke blokkades of tussenwervelschijven uitsteeksels. De klachten langer dan drie dagen, is een follow-up onderzoek van de orthopeed is aan te raden.

Lage rugpijn

In de volksmond genoemd “spit”. Deze term staat voor de pijn van de gehele wervelkolom of van de lumbale wervelkolom. Hier zijn vaak niet-specifieke rug betekende pijn met een verscheidenheid van oorzaken, van (spier) Spanning op de tussenwervelschijf uitpuilen.

%image_alt%

Dr. Reinhard Schneiderhan, orthopedisch chirurg en Voorzitter van de duitse wervelkolom League van München

Ischias

Optreden van Tintelingen of Verlammingsverschijnselen in de benen, is het meestal zeer geïrriteerde zenuwen in de ruggengraat vanwege een hernia. Deze zogenaamde root-irritatie syndroom is genoemd in de technische taal ook ischias.

Nucleotomy

Verwijdering van een hernia. Ze worden micro-operatief via een kleine incisie met behulp van de chirurgische microscoop of telescoop buis door een Werk met Video-Overdracht.

Spinaal Kanaal Stenose

Een vernauwing van het wervelkanaal. Het komt vooral voor bij oudere mensen. Kleiner kan verwijzen naar een van de ruggenmerg en de zenuwen passage. Oorzaken van de veranderingen in de tussenwervelschijven en het wervellichaam.

Spondyl-Artrose

De slijtage van een vertebrale gewrichten. Dit kan worden veroorzaakt door aanhoudende malposition, malposition, of leeftijd-gerelateerde slijtage.

Thermo coagulatie

Voor het verlichten van pijn in de rug, er zijn een paar verschillende opties voor behandeling. Interventies kunnen meestal worden minimaal invasieve, zoals via een punctie door de huid, uit te voeren. Voor elke behandeling die patiënten ontvangen een verdoving. De thermo-coagulatie wordt gebruikt, bijvoorbeeld in het geval van chronische pijn in de rug. Deze pijn zal worden uitgewist-waardoor de zenuwen door de hitte.

Informatie over de Persoon

Dr. Reinhard Schneiderhan is erkend door de duitse vereniging voor pijnbestrijding e. V. (DG ‘ s) als een Algesiologe en voor de behandeling van chronische pijn patiënten van de artsen van de Vereniging goedgekeurd. Hij is het hoofd van het Regionaal pijn centrum DGS in München/Taufkirchen en President van de duitse wervelkolom League

 

Geef een reactie

Scroll To Top