Snelevacature Amsterdam

U weet dat de waarheid over een te hoog cholesterol?

n Blutuntersuchungen wird der Cholesterinspiegel gemessen
In bloedonderzoek cholesterolgehalte wordt gemeten, omdat een te hoog cholesterol is de gezondheid kunnen beïnvloeden, Hoge cholesterol is schadelijk voor het hart! Ware. Maar slechts een deel ervan. Dit is omdat een hoog niveau, alleen zegt niets over het risico voor de gezondheid. Cholesterol is ook een belangrijke bouwsteen van de zenuw cellen en hormonen. Deskundige Prof. dr. Ulrich Laufs verklaart het verschil tussen goede, slechte en de nu ontdekte in de lelijke cholesterol.

Is een cholesterolrijk dieet gevaarlijk?

Ja en nee. Onze lever maakt cholesterol. We hebben in te nemen met voedsel in aanvulling, dat regelt het lichaam meestal. Het is gewoon uitgescheiden. De zogenaamde goede cholesterol (HDL) en beschermt onze cellen en zelfs helpt bij het voorkomen van kalkafzetting in de bloedvaten. We hebben te veel slechte cholesterol (LDL) in het bloed stijgt, wordt de cholesterol waarde, en vergroot onze kans op een hartaanval. Er zijn gevaarlijke knelpunten door afzetting op de wanden van bloedvaten.

Onlangs heb ik gehoord van lelijke cholesterol. Wat is het?

De zogenaamde lelijke cholesterol is het derde type: Een metabole de Rest is gerelateerd aan het LDL-cholesterol. Volgens een deense studie, het risico van het krijgen van een hart-en vaatziekten is drie Keer hoger, bij bijzonder veel lelijke cholesterol in het bloed circuleert. Want dit is hoe het LDL voor vasculaire calcificatie is verantwoordelijk. Organen zoals de hersenen zijn niet meer van stroom voorzien en correct – dat verhoogt het risico op een beroerte. Normaal gesproken wordt de “goede” cholesterol verzamelt de slechte en bescherming van de aderen. Maar tegen de lelijke, het is machteloos.

Hoe kan ik beter een te hoog cholesterol?

Consistente veranderingen in het eet-en leefpatroon kan lager de concentratie van lelijkheid en LDL-cholesterol aanzienlijk. Veruit de belangrijkste van de Roken-stoppen met Roken, want Roken verhoogt de schadelijke effecten van het slechte cholesterol. Een Mediterraan dieet met onverzadigde vetzuren (bijvoorbeeld in olijfolie) is nuttig, dus meer goede cholesterol wordt geproduceerd. Gezonde noten zijn, afhankelijk van de grootte van vijf tot acht stuk lager het slechte cholesterol. Zeer belangrijk is fysieke activiteit. Een half uur lopen dagelijks in de goede HDL kan verhogen met tien procent. Maar de LDL is in waarde gestegen sterk, helpen vaak alleen geneesmiddelen.

Zu hohe Cholesterin-Spiegel können zu Gefäßverkalkung führen

We nemen een heleboel schadelijke LDL-cholesterol naar de vs, daar is het risico van de verharding van de slagaders als gevolg van deposito ‘ s, en dus een hoog risico van een beroerte of een hartaanval

Ik heb een hoog cholesterol voor Snoep?

Nee. Omdat we weten nu dat het meer hangt af van de vetten en niet alleen op het cholesterol in de voeding. Hoe meer dierlijk vet (bijvoorbeeld varkensvlees) worden gegeten, hoe meer vet liefdevolle LDL-cholesterol blijft in het bloed en de hogere cholesterol.

Als een resultaat, vasculaire calcificatie

Het bloed kan transporteren cholesterol alleen wanneer het bindt zich aan vetten. Er zijn goede en slechte. Te veel slechte cholesterol wordt afgezet met de tijd op het schip-muren. Deze worden dikker en dikker, totdat de slagader gesloten is en er geen of heel weinig bloed kan stromen door middel van het. Waardoor het hart niet, bijvoorbeeld, voldoende zuurstof, het gaat om een hartaanval.

Geef een reactie

Scroll To Top