Snelevacature Amsterdam

Uit de val van suiker!

Leberwurst enthält Zucker
Suiker om te vallen is vaak verborgen achter een stevig voedsel, zoals leverworst, Maakt suiker? Wat variëteit is bijzonder ongezond? En hoe kan ik mijn verminderen van de inname van suiker? De praktijk Vita legt.

Een sterk immuunsysteem, meer energie en minder kilo ‘ s. Dit alles is een suiker-Detox-Kur beloften. Geen wonder dat het onderwerp is op dit moment op ieders lippen. Maar wat is nu echt op Trend te zien met de zoete klassiekers? De belangrijkste antwoorden op een Rijtje.

Wat is suiker?

De typische witte suiker en fruit suiker, maar ook zetmeel in brood, pasta en aardappelen. Daarnaast is hij verborgen in veel bewerkte voedingsmiddelen onder een andere naam. Vuistregel: Alles dat eindigt op-ose en siroop is suiker.

Hij maakt afhankelijk?

Suiker verslavend kan zijn. Dit is omdat een hoge bloedsuikerspiegel waardoor de afgifte van Insuline. Dit hormoon zorgt ervoor dat de suiker wordt verwijderd uit het bloed en in alle lichaamscellen en organen zijn verdeeld, het winnen van energie. “Als suiker en insuline niveaus voortdurend verhoogd, wat resulteert in een leptine resistentie. Dit betekent dat Wij niet een gevoel van verzadiging. Het is waar-het eten dreigt te Verslaving”, legt Dr. Kurt Mosetter, de arts. In feite, tonen de studies aan dat suiker invloed heeft op het beloningscentrum van onze hersenen vergelijkbaar met cocaïne!

Hij is een gevaar voor de gezondheid?

Ja, suiker mesten bij uitstek is. “Dus hoe de gans met graan, aardappelen en Maïs om te worden vetgemest te worden opgeblazen wanneer mensen suiker vet cellen en in de endocriene klieren, die vervolgens inflammatoire veranderingen, het verlies van een natuurlijke Verzadiging en hunkeren trigger,” zegt Dr. Mosetter. Een verstoorde glucose en Insuline de stofwisseling, het immuunsysteem verzwakt en wordt geassocieerd met ziekten zoals Diabetes, hoge bloeddruk, schildklier problemen, depressie, slaapstoornissen, en kanker.

Welke spanning is bijzonder smerig?

Over het algemeen, hoe meer verwerkt, hoe meer ongezond. Ruwe rietsuiker is beter dan wit, want hij is de enige slimme deel. Dat is, er zijn nog steeds biet mineralen uit de suiker of rietsuiker.

Suiker is gezonder fruit?

Helaas, ook niet. “De goedkoopste fruit suiker uit maïs zetmeel, zoals hij in frisdrank werd opgericht en veel van de fast food, zelfs zeer schadelijk zijn,” zei de deskundige. In fruit het is om verschillende meer of minder suiker. Het is ook het leven, maar het bevat belangrijke mineralen, vitaminen en vezels. Suiker bommen, zoals bananen en druiven moeten worden genomen, maar dan alleen in kleine hoeveelheden en niet in de Vorm van pre-en-klare vruchtensappen.

 

Honig enthält Fructose

Honing bevat mineralen, enzymen en sporenelementen. Maar het bestaat uit gelijke verhouding van Glucose en Fructose

Er zijn zoete Alternatieven?

Aantal, maar de meeste van hen moeten met voorzichtigheid worden behandeld: de kunstmatige zoetstof heeft minder calorieën dan suiker, maar leidt tot een hete honger aanvallen. Honing smaakt heerlijk, heeft antibacteriële eigenschappen en bevat mineralen, enzymen en sporenelementen. Maar het bestaat uit gelijke delen Glucose en Fructose, dus men moet niet eet ook te veel. Stevia is een goed Alternatief. Of de Plant is eigenlijk een gezonde vervanger, Langzeistudien show. “De meest gezonde vervanger voor suiker is de suiker van de maretak en de lenzen: de Galactose.” De zoet, niet insuline productie te stimuleren, te houden ontgiften en jongeren. In pure vorm je Galactose in de apotheek.

Hoe kan ik verminderen van suiker?

Niet van nul naar honderd. Een cold Turkey zou zelfs schadelijk: hot honger aanvallen, zwakte, onrust, prikkelbaarheid, en Jo-Jo-effect zijn slechts een paar mogelijke bijwerkingen van een plotselinge suiker tekort. Beter is om het verbruik te verminderen Eerste, frisdranken, witte suiker en snoep weglaten. Volgende, alcohol, pasta en wit brood moet geloven. Met de tijd, je zal vallen om de ontheffing makkelijker en makkelijker.

Papaya enthält wenig Fruchtzucker

Papaja ‘ s bevatten weinig fruit suiker (100 gram bevat slechts een gemiddelde van 0,3 gram suiker)fruit

Avocado ‘ s, bessen, Papaja, ananas, abrikozen, rabarber en Grapefruit bevatten weinig fruit suiker. Hier kunt u een staking vaker.

Wist u dat? Suiker aangesloten (bijv. als conserveringsmiddel of smaakdrager) en ook niet van zoete voedingsmiddelen, zoals augurken, leverworst, Cornflakes, rode kool in een pot, klaar voor pizza ‘ s en vlees-en salade.

Geef een reactie

Scroll To Top