Snelevacature Amsterdam

Umckaloabo®, Natuurlijk, sterk tegen de infectie van de luchtwegen met acute Bronchitis

Frau mit akuter Bronchitis
Studies hebben aangetoond dat Umckaloabo® in acute Bronchitis effectief verkort de duur van de infectie van de luchtwegen Ieder jaar, ze sloegen genadeloos: het verkoudheidsvirus! 50 000 van hen passen op een speldenknop en is slechts een tien-rijk, op te vangen met het menselijke immuunsysteem. Probeer jezelf in de slijmvliezen van de luchtwegen membranen, waar het kan leiden tot acute Bronchitis met hoesten, loopneus en heesheid. Met Umckaloabo®, maar u zet de infectie op de root.

Dus Umckaloabo®werkt

Zijn succes aan de kruiden wortel dankt uittreksel uit het Zuid-Afrikaanse Cape pelargonium is gelijk aan meerdere positieve effecten:

  • hij vertraagt de vermenigvuldiging van de virussen
  • het remt het binnendringen van bacteriën
  • hij ondersteunt de trilharen in het verwijderen van slijm en ziekteverwekkers.

Kaplandpelargonie Umckaloabo Advertorial

Umckaloabo® is eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen?

Hier gaat het direct naar de Online apotheek:

Umckaloabo >> NU KOPEN!

 

 

Umckaloabo

Zijn succes Umckaloabo dankt® pure plantaardige root extract uit het Zuid-Afrikaanse Cape pelargonium

In de strijd tegen virussen ons lichaam hebben miljarden van immuun cellen in gebruik. Velen houden het in de slijmvliezen van de mond en de neus van de wacht. U moet stoppen met de virussen voordat ze doordringen in het lichaam. Zij worden ondersteund door duizenden van trilharen in de neus, wiens belangrijkste taak het is om het onderscheppen van de indringers. Niezen en hoesten droeg de ziekteverwekkers terug in de lucht. Maar keer op keer, koude virussen, opnieuw in de slijmvliezen van de keel, keelholte en de neus. U sabotage haren, de trilharen, het gaat om een infectie, die stijgt in de bronchiën naar beneden. Dan is de hoest komt, zelden koorts.

Umckaloabo® in acute Bronchitis

Die duurt in de tijd Umckaloabo®, ondersteunt de lichaamseigen afweer in de beste manier. Grootschalige studies met meer dan 10 000 patiënten, rond de 4000 van hen nog steeds kinderen, waren in staat om aan te tonen dat Umckaloabo® is ingekort in geval van acute Bronchitis is in feite de duur van de infectie van de luchtwegen[1]. En de positieve invloed op de trilharen helpt tegen hoest en dik slijm.

Volwassenen en Adolescenten ouder dan 12 jaar moeten dagelijks 3 x 30 druppels, kinderen van 6 tot 12 jaar 3 maal daags 20 druppels, kleine kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 5 jaar 3 maal daags 10 druppels[2].

Hier vindt u een gids rond het thema van acute Bronchitis

Matthys H, Köhler S, Kamin W (2010). Veiligheid en Verdraagbaarheid van EPs® 7630 in Klinische Studies. Adv. Farmaco Epidemiol. Drug Saf. 2, lid 4).

[2] De behandeling van kleine kinderen mogen alleen worden uitgevoerd na overleg met de arts.

* Matthys H, et al. (2010). Curr. Med. Res. Opin. 26, (6), 1413-1422.

Verplichte tekst: Umckaloabo® 8 g/10 g van de vloeistof. Voor volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar. Werkzame stof: Pelargonium sidoides wortels extract. Toepassingsgebieden: Acute Bronchitis (ontsteking van de bronchiën). Bevat 12 Vol.-% Alcohol. Om de risico ‘ s en bijwerkingen lees de bijsluiter en vraag uw arts of apotheker. ISO-geneesmiddelen – Ettlingen.

Geef een reactie

Scroll To Top