Snelevacature Amsterdam

Vaak een risicofactor voor de schimmelziekte onderschat:

Pilzinfektionen sind ungefährlich aber unterschätzt
Schimmelinfecties worden meestal niet gevaarlijk, maar vaak uiterst onplezierig. Dankzij de moderne medicijnen, de symptomen, maar kan goed vechten Over elke derde duitse heeft geleden onder een acute schimmelziekte. Iedereen die last heeft van problemen met de bloedsomloop of Diabetes, behoort, volgens de medische studies over de risico groep. Waarom moet je niet nemen van deze infecties licht en wat kan helpen.

Huid schimmel

Momenteel is er weer een huid schimmel-Epidemie, deskundigen waarschuwen. Vooral bij kinderen. Vectoren zijn dieren zoals Cavia ‘ s of katten vaak. Je gelooft in de vakantie aan de Middellandse zee, geen zwerfhonden en-katten.

Zodat je hem herkennen: een Rode, scherp afgebakend, vaak jeukende “heksen’ – ringen”. De schimmel verspreidt zich naar het hoofd, kan zelfs het haar!

De hulp: Ga naar de huid arts. Een uitstrijkje van dit bepaalt de precieze ziekteverwekker, en weten welk medicijn het beste werkt. Afhankelijk van de grootte van het aangedane gebied wordt behandeld met zalf of zelfs tabletten.

Voetschimmel

Voet-en nagel schimmel zijn één en dezelfde ziekte, alleen in verschillende stadia. Van voetschimmel zijn elke derde persoon heeft last van af en toe. Besmetting dreigt door het lopen op blote voeten in zwembaden, openbare douches, hotel–, maar ook in de eigen familie.

Dus je kunt hem herkennen: roodheid, jeuk en een Branderig gevoel, vooral tussen de tenen.

Wat kunt u doen: – Schakelaar compressie kousen dagelijks, en was het (zoals handdoeken) met een minimum van 60 graden of 40 graden met een speciale Wasserij spoelen (apotheek). Je blaas droog uw voeten na het douchen of baden, droog. Gebruik niet dezelfde handdoek als de besmette gezinsleden. Spullen op de schoenen na het Dragen te Drogen met de krant.

Medicatie: crèmes met actieve bestanddeel bifonazole moet worden toegepast ten minste twee weken dagelijks. Middelen voor behandeling van voetschimmel hoeft niet mee te helpen.

Nagel schimmel

Nagel schimmel is een onschadelijk, maar moeilijk te behandelen ziekte, klagen Artsen Elke Tweede persoon meer dan 60 last van.

Dus je kent hem: de voeten worden beïnvloed meer dan handen. De nagel is bewolkt, steeds dik, geelachtig verkleurd. Later, hij kan de plaats zelf, of letterlijk afbrokkelen.

Het helpt: De uitmonden, de Nagel moet naar beneden, de tarieven van de artsen. De snelste manier om dit te doen is door de podoloog verwijderen van de nagel. Nail patch (met min. 40% Ureum) of bifonazole nagel vette crèmes te verwijderen van de zieke nagel aandelen zeer zacht, maar vereist geduld: je hebt om te worden toegepast totdat de zieke nagel stof is meer. Alleen Anti-schimmelinfectie nagellak kan ook echt helpen. Je moet ook dagelijks toegepast tot volledige genezing, dus tot een jaar!

Doe dat niet. Het ergste is niets te doen in dit geval! Omdat de nagel schimmel niet genezen door zichzelf. Niets wordt gedaan, leidt dit tot de volledige vernietiging van alle nagels!

Gist schimmels zijn de meest voorkomende triggers voor schimmelinfecties in de Binnenkant van het lichaam of voor de “luier dermatitis” is een eczeem bij baby ‘ s. Gist schimmels liefde warm en vochtig

Intestinale schimmel

Dus je kunt hem herkennen: Terugkerende een opgeblazen gevoel, buikpijn en/of diarree van onbekende oorzaak.

De hulp: tabletten met zogenaamde Anti-Mykotika (mycose de technische term voor schimmel-infectie). Vooral met suiker omhulde tabletten hebben bewezen met de werkzame stof Nystatin. Dit effect precies waar je wilt werken aan het darmslijmvlies. Reden: u zal niet worden geabsorbeerd door de darm opgenomen (geabsorbeerd) en niet in het bloed.

Doe dat niet. Suiker is het favoriete voedsel van schimmels. Daarom zijn speciale paddenstoel diëten of de zogenaamde darm reiniging proberen de intestinale schimmel door de totale onthechting van suiker om te verhongeren. Vaak is de vrucht is zelfs niet (bevat toegestaan, veel fruit en suiker). Deze Vorm van dieet werkt niet, helaas, kan verergeren het Probleem. Want terwijl de paddestoel omgeven gewoon op de benutting van eiwit en vet, speciale immuuncellen op koolhydraten. U bent niet meer in staat om te voldoen aan de immuuncellen van uw taak. De schimmel heeft een duidelijk pad! Ook antibiotica (bijvoorbeeld voor de behandeling van de blaas of van de luchtwegen ontsteking) in het voordeel van de intestinale schimmels, omdat ze vaak een aanval op de gezonde darmbacteriën. Op de vrijgekomen ruimte champignons. Klachten na behandeling met antibiotica is dus darm, praat met uw arts om de mogelijkheid van een schimmelinfectie, vooral als ze al de neiging om dergelijke.

Vaginale schimmel

Elke derde vrouw lijdt regelmatig met inbegrip van. Niemand houdt ervan om te praten maar. Ook deze schimmel heeft niets te maken met een gebrek aan Hygiëne, integendeel!

Dus je kunt hem herkennen: Branden (in tegenstelling tot cystitis, niet alleen bij het plassen), roodheid en afscheiding.

Wat u kunt doen: Wassen elke dag – maar, alsjeblieft, alleen met lauw water ZONDER agressieve Zepen. Omdat dit een gevoelige storen vaginale flora en het bevorderen van infecties. Je katoenen ondergoed draagt, en ze veranderen dagelijks. Wassen op minimaal 60 graden of u kunt een speciale Wasserij spoelen in de apotheek. Droog op het toilet in de voor-naar-achter. Anders, tien ziekteverwekkers kon krijgen van de anus in de Vagina. En Vermijd Warme Baden!, specialisten raden aan Dat zijn mengsels van zuivere Schimmelinfectie.

 

Medicijnen: Afhankelijk van hoe ernstig de infectie is, kan worden behandeld met fluconazol tabletten (recept) te Slikken of lokaal via crèmes en/of zetpillen of vaginale tabletten (over-the-counter in de apotheek). Er zijn effectief Één dag therapieën.

Doe dat niet. De beroemde yoghurt-Tampon altijd geadviseerd door vele gynaecologen. Deze behandeling is echter NIET aanbevolen. Omdat de melk producten kan de overdracht van schimmels!

Spruw (In De Mond Schimmel)

Zo kan je herkennen aan hem: – Witte vlekken in de mond, jeuk en/ of pijn.

Dit helpt: om je naar de tandarts voor een professionele tanden te reinigen. En Onderhouden van de tanden en het gebit extra goed door!

Help: zuigtabletten of mondspoelingen met Nystatine.

Geef een reactie

Scroll To Top