Snelevacature Amsterdam

Vasten: Één dag per week verbetert de gezondheid

Fasten-Tag ist gesund
Als je vast, je moet veel water drinken: Ongeveer 2 – 3 liter per dag, een gewone dag vasten per week verbetert de stofwisseling en vermindert het risico op diverse ziekten. Dit toont een nieuw gepubliceerde studie. Mensen die de tijd nemen om de zeven dagen, geen eten, vermindert het risico van het ontwikkelen van bepaalde hart-en vaatziekten of Diabetes voorlopers van de suiker ziekte kan genezen worden met een constante bijna compliance.

Consequent vasten gedurende enkele weken is medisch niet alleen omstreden, veel mensen houden het simpel. Een recente studie van de Intermountain Medisch centrum in Murray toont nu aan dat het vasten is gezond als je het slechts een dag per week – zonder de gezondheidsrisico ‘ s, zoals tekorten, spierafbraak, of hart-en vaatziekten, en de onaangename beperkingen van therapeutisch vasten.

Vasten vermindert cholesterol

In het onderzoek zijn de proefpersonen hadden ingediend over zes weken een dag van vasten per week en in deze tijd alleen genoeg water, afhankelijk van lichaamsgewicht en activiteit tussen de 2 en 3,5 Liter te drinken. Na tien tot 12 uur eerste gevolgen: het metabolisme van De onderwerpen. Specifiek, het organisme begon te branden door de sloop in de inname van voedsel, vet reserves, cholesterol in het bloed en suiker niveaus gedaald. “Wij geloven dat, tijdens de snelle cholesterol wordt verminderd”, aldus de studie leider Benjamin Horne, en vervolgt: “We weten al enige tijd dat vasten is gezond – maar het biologische mechanisme achter de rug, hebben we begrepen nu pas.”

Door te vasten Diabetes preventie

Uiteindelijk is het cholesterol niveau van de deelnemers aan de studie daalde na zes weken gemiddeld 12 procent. Dit indrukwekkende effect is verminderd, op zijn beurt, op de lange termijn het risico op Diabetes en kunnen zelfs omkeren reeds bestaande vormen van de zogenaamde pre-diabetes (een voorloper van Diabetes). Naast het risico van Diabetes, het risico op bepaalde hart-en vaatziekten wordt verlaagd volgens de onderzoekers. Eerdere studies hebben ook aangetoond dat regelmatig vasten harden de zenuwcellen van de mensen en weerstaan om ervoor te voeren tegen neurologische ziekten.

Snel veranderen van gewoonten

Echter, voeding experts raden niet alleen te wijten aan de verlaging van het cholesterolgehalte en de bloedsuikerspiegel regelmatig vasten dag van de week. Door de 24-uurs onderbreking van de voedselvoorziening, de mensen nemen hun eetgewoonten meer bewust, en volgens de artsen in een betere positie om te breken met ongezond leef-en eetgewoonten. De maat van een bijna dag hetzelfde in deze zin, met name de zuivering van het eigen gewoontes”.

 

 

Hamburg-harburg, 18. Februari 2015

Geef een reactie

Scroll To Top