Snelevacature Amsterdam

Verbetering van de bloedsomloop en de bescherming van het hart met pine bark extract

Pine bark extract slagaders heeft een ontspannende werking en is een vaatverwijdend middel – dit biedt een bescherming tegen hart-en vaatziekten en verhoogt de efficiëntie. Het kon nu zien, een Japanse studie.

Als de spraak wordt stikstof monoxide, dit is meestal een punt van zorg, die zich verschuilen achter de chemische formule GEEN stof is zeer giftig en kankerverwekkend en de slijmvliezen irriterend. Dat is allemaal goed, als het gaat om stikstofmonoxide (NO), waarvan de verbranding wordt geproduceerd, bijvoorbeeld in het geval van de benzine. In de bloedvaten die ziet er een beetje anders. Ook hier stick stof oxide in het endotheel, de schepen van de binnenwand van het bloed. Er speelt een belangrijke rol in het helpen om de bloeddruk te reguleren door middel van een versoepeling en uitbreiding van de bloedvaten.

Daarnaast is de endotheliale cellen zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van de vloeibaarheid van het bloed. U kunt stollingsprocessen, maar ook. Wetenschappers van de Universiteit van Hiroshima, Japan, hebben nu ontdekt dat het extract van de schors van de franse Mediterrane pijnbomen (Pinus pinaster oude, ontkalkte), de productie van stikstofmonoxide in de bloedvaten kunnen verhogen.

Japanse onderzoekers te voorzien hard bewijs

Voor hun studie, de Japanse wetenschappers pine bark extract van het merk Pycnogenol®.1 Dit is een al meer dan 35 jaar onderzocht pine bark extract, om de reeds vele gunstige eigenschappen voor de gezondheid en het welzijn in verband met het.

arginin cholin pinienrindenextrakt durchblutungEen totaal van 16 jonge, gezonde mannen namen deel aan de gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie. Een groep van hen nam een dagelijkse 180 milligram pine bark extract. De andere kreeg een Placebo toegediend. Om de identificatie van de precieze rol van de pine bark extract, werd aan de deelnemers van de Remmer, dat wil zeggen een remmer van N-mono-L-arginine (L-NMMA), samen met de Neurotransmitter acetylcholine door Infusie. L-NMMA blokkeert het enzym nitric oxide Synthase, de stikstofoxide uit L-arginine gebracht, resulterend in een vernauwing van de slagaders werd bereikt.

Choline (hier: acetylcholine) bevordert het vrijkomen van stikstofoxide uit L-arginine, wat leidt tot een versoepeling van de vasculaire spieren en de uitbreiding van de slagaders. Echter, dit werkt alleen als de endotheelcellen van de vasculaire zijn interne muren intact. Dus, als pine bark extract heeft een effect op het endotheel cellen, is de verwachting dat de resulterende productie van stikstofmonoxide het effect van de Remmer.

In feite, de Stimulatie van de doorbloeding verbeterd na een twee weken van het nemen van het pine bark extract groep na de injectie van de Remmer met 42 procent ten opzichte van het begin van de studie gemeten waarden. In de Placebo-groep geen veranderingen waargenomen. Het effect van de pine bark extract om te zien de wetenschappers, daarom worden bewezen.

Pine bark extract wordt aanbevolen voor lichamelijk actieve mensen

Deze slagader ontspanning en verwijding van bloedvaten gebaseerd verbetering in de doorbloeding leidt tot een verlaging van de bloeddruk, de bloedstolling en daarom beschermen tegen een hartaanval en beroerte. Aan de andere kant, de verbetering van de bloedcirculatie en de zuurstoftoevoer naar de spieren, maar het zorgt ook voor een hogere efficiëntie, vitaliteit en preventie van het anaërobe metabolisme.

Dus, de inname van pine bark extract kan ook een nuttige Aanvulling voor sporters en andere mensen die een hoge fysieke inspanning.

potenzstörungen erektile dysfunktion und argininOok vasculaire-geïnduceerde erectiele disfunctie met de combinatie van het pijnboomschors extract en een NO donor-L-arginine) te verbeteren. Omdat erectiele disfunctie is dit vaak te wijten is aan endotheliale dysfunctie. In de studies met de combinatie van 3000 mg L-arginine en 80 mg pine bark extract is een sterk verbeterde erectie, werd het vermogen van de mannen.2

Het mechanisme van de werking is hetzelfde als de een in dit Japanse onderzoek, effect beschreven.

Studies:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top