Snelevacature Amsterdam

Verdrietig, bang, agressief: de Kleine zielen, die lijden in het geheim

Wenn Kinder Bettnässen
Als kinderen wetting het bed, verdrietig en depressief, is de steun en liefde van de ouders is het vooral belangrijk Alarmerende studies hebben betrekking op: 5. Kind lijdt aan een psychische stoornis. Weet je wat de ouders zijn huilen nu over het bed en de Depressie moet weten. En hoe ga je je talent kan helpen.

Duitsland kinderartsen zijn aan de alarmbel: Ongeveer 18 procent van de Vier – tot 18-jarigen zijn geestelijk gestoord. De oorzaken: druk op school, familie problemen, gebrek aan respect van personen. Maar niet alleen externe factoren, of het gedrag van een kind is opvallend. Vaak worden de emotionele leed heeft een biologische oorzaak. Of u nu een moeder, oma of een goede vriend: u kunt doen voor uw kleine lievelingen.

Bedplassen

De bevochtiging in de nacht (Enuresis nocturna) is een van de meest voorkomende aandoeningen in de leeftijd van het kind: Ongeveer 20 procent van de vier-jarigen en tien procent van de zevenjarigen worden beïnvloed. De Kinderen zijn onder enorme psychologische druk. U schamen zich en zijn bang dat iemand van uw Probleem. Een kind nacht was al droog is, kan leiden tot een Verandering van situatie, zoals een echtscheiding van de ouders, verplaatsen of wijzigen van de scholen aan een terugval”. Schelden helpt nu niets. Een met veel liefde, begrip en geduld zijn het beste medicijn. De meest voorkomende reden, echter, een hormoon tekort dat zorgt ervoor dat de nieren in de nacht te veel urine voor de kleine luchtbel te produceren. Dit gebrek aan de kinderen van de arts door het volledig pijnvrij te onderzoeken. De regel is dan voorgeschreven voor een jaar en een half, een drug met Desmopressine (bijvoorbeeld, Minirin is in de vorm van tabletten). Deze actieve stof wordt verminderd precies als het natuurlijke hormoon dat de hoeveelheid Urine. Het kind en de ouders rustige nachten.

Agressie en Depressie

Kinderen zijn in hun karakter en gedrag zo verschillend als de kleuren van de regenboog. Impulsief en gezellig. Of liever rustig en bedachtzaam. Dat is de reden waarom ze reageren ook heel anders op de emotionele schade. In het geval van kleine bui bundels kan leiden tot ongecontroleerde woede-uitbarstingen, vernietiging van voorwerpen, of zelfs geweld. De stille denker, echter, zal reageren met een groot verdriet, frequent huilen, of innerlijke Leegte. In beide gevallen – zowel in het geval van agressief gedrag en Depressie is een ernstige aandoening die behandeld moet worden. Beste door een ervaren kinderen psycholoog, de eerste zal zijn om te onderzoeken wat de oorzaken van: Lijden de kinderen onder enorme stress op school, heeft problemen met leraren, het zal worden gepest, uitgesloten? En, natuurlijk, om te vragen de ouders vragen: Heb ik verwaarloosde mijn kind – misschien vanwege zijn eigen problemen, betaalde hem weinig warmte en comfort? Maar ook metabole aandoeningen in de hersenen, de stoffen in de Afwezigheid van de boodschappers, zoals de Goed-humeur-maker van Serotonine kan je ziek maken. De kinderen zijn vijandig tegenover hun omgeving, terwijl anderen steeds volledig van haar. Afhankelijk van de diagnose, de arts zal kiezen voor een medicijn of (Psycho -) therapie, meestal een combinatie van de twee. Heel belangrijk in een psychotherapeutische behandeling, de betrokkenheid van ouders is: je moet leren om hun gedrag te veranderen in de richting van de nakomelingen. Het kind heeft de beste kans op genezing.

ADHD: de , en,zappel Philipp syndroom”

Kind mit ADHS

Hyperactieve kinderen worden met name onrustige, niet kan concentreren en niet stil te zitten. De oorzaak van de psychische stoornis is een biochemisch defect in de hersenen is waarschijnlijk

Hyperkinetische stoornis, ADHD en hyperactiviteit – er zijn verschillende namen voor een ziekte die zorgt voor veel ouders bang zijn. Vijf procent van alle Kinderen vanaf de leeftijd van zes jaar zijn getroffen, jongens vaker dan meisjes. Ze zijn bijzonder onrustig, niet kan concentreren, stil te zitten, te blijven (op, om te kijken zappel Philip”), ras bijvoorbeeld, zonder het gebruik van de weg, zijn ongeduldig en hebben uitbarstingen van heftige, plotselinge gevoel. Aan de andere kant, kinderen met ADHD zijn erg creatief, vriendelijk en behulpzaam. Schulden op uw attention deficit is een biochemisch defect in de hersenen is waarschijnlijk. Dit betekent dat bepaalde hersencellen niet voldoende worden geleverd met de boodschappers van het kind zintuigen niet in staat tot het verwerken van de indrukken en informatie juist. Met succes ADHD wordt behandeld met gedragstherapie, de jonge patiënten leren om het verhogen van uw waarneming. En met drugs, met de steun van het gedrag van de controle. Resultaten van nieuw onderzoek heeft nu aangetoond dat voedingssupplementen het stimuleren van de hersenen in de vorming van messenger. Alleen voor kinderen, ze zijn een gezond en heeft geen bijwerkingen Alternatief voor de gebruikelijke psychotrope drugs.

Geef een reactie

Scroll To Top