Snelevacature Amsterdam

Verslaving en afhankelijkheid

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Die lijdt aan een Verslaving die fysiek en/of psychisch afhankelijk zijn van, bijvoorbeeld, alcohol, sigaretten, alcohol of geestverruimende drugs. Maar ook de zogenaamde gedragsmatige verslavingen zoals gokken, verslaving en Koop op grote schaal worden gebruikt. Kortom, een psycho, vertegenwoordigen verslavingen, logisch, medisch, sociaal en economisch Probleem.

  Wat is Verslaving?

  Of het nu Roken, afhankelijkheid van alcohol of gokken verslaving komt iedereen een keer in zijn leven direct of indirect, met Verslaving in contact. Als een resultaat, ongeveer 1,3 miljoen mensen alleen al in Duitsland, en verslaafd aan alcohol; dit is ongeveer het aantal inwoners van München. Ook nieuwe verslavingen te ontwikkelen in de samenleving – bijvoorbeeld om computerspelletjes te spelen en ook nieuwe stoffen die potentieel. Maar wat is precies een Verslaving en hoe is het mogelijk dat bepaalde stoffen en gedrag afhankelijk van de zorg?

  Deskundigen maken onderscheid tussen twee verschillende soorten Zoekopdrachten

  • Stof-linked verslavingen zijn in verband met een bepaalde drug, bijvoorbeeld cocaïne of Heroïne. Maar ook legale drugs zoals alcohol, nicotine, en de verschillende drugs kan het heel snel.
  • Non-stof-linked verslavingen psychologen noemen “gedragsmatige verslavingen”. Om dit te doen, game verslaving, werk, verslaving en sport-verslaving.

  In termen van de stof-gekoppeld verslavingen, de toespraak van een alcohol-en drugsmisbruik of drug wordt vaak misbruik. Mensen die behoefte hebben aan een bepaalde stof, misbruik, schade zelf door het consumeren van te veel van. Ongeveer twee miljoen gevallen van alcoholmisbruik komen aan de 1,3 miljoen alcoholisten in Duitsland. Een typische Vorm voor het misbruik van de substantie ook al verbruikt medicijnen, zoals slaapmiddelen en pijnstillers. Psychologen in het misbruik van de substantie als een voorloper van de afhankelijkheid.

  De basis van de Verslaving is weer onderverdeeld in een fysieke–, zodat lichamelijke en psychische afhankelijkheid. In vrijwel alle gevallen is een psychische afhankelijkheid, waardoor de sterke en dringende Vraag naar een op Zoek is zo typisch. Een aantal van de potentieel verslavende stoffen zoals alcohol en verschillende medicijnen kunnen ook lichamelijk afhankelijk, omdat het lichaam zich aanpast aan de drugs en de hogere doses nodig zijn. Een psychologische afhankelijkheid kan zo sterk zijn en kwellende dat de Betrokken persoon het ervaart u als een fysieke Vraag.

  Verslavingen in bijna elke Vorm, zowel op het persoonlijke en op het maatschappelijke niveau, is er een Probleem. Een afhankelijkheid kan ernstige gevolgen voor de gezondheid (bijv. longkanker als gevolg van nicotine verslaving) en kan ook leiden tot de Getroffen te trekken social return, heel veel geld te verliezen, niet langer in staat zijn om te werken en te drukken (bijvoorbeeld een drug). Des te belangrijker is het om te herkennen een Verslaving in een vroeg stadium tegen te gaan en om te voorkomen dat in het bijzonder gevaarlijke drugs op de beste vanaf het begin.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top