Snelevacature Amsterdam

Verstuiking (Ligament Stam)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Een verrekking van de ligamenten van een joint de meest voorkomende sportblessure is op alle. Heel vaak komt het in contact met sport of abrupte wijzigingen van richting, maar skiërs zijn zeer vaak getroffen door Ligamenten gespannen. In tegenstelling tot een gescheurd ligament, een verstuiking van de gewrichtsbanden geneest meestal binnen een korte periode van tijd, zonder de stabiliteit van het gewricht beperkt blijft.

  Wat is een soort?

  Een verrekking van de ligamenten is een typische sportblessure. Vooral de ligamenten van de knie-en enkelgewrichten worden vaak getroffen. Een ligament verstuiking is de laagste en lichtste fase van een ligament letsel. Deze zijn medisch verdeeld in drie formulieren van verschillende ernst:

 • Graad I: ligamenten verstuiking (ligament stam)
 • Graad II: gewrichtsbanden scheuren (gedeeltelijke ruptuur)
 • Graad III: ligament scheurt (volledige ruptuur)
 • Tapes zijn onderdelen van de gewrichten van het menselijk lichaam. In elk van de joint twee of meer botten, die zijn movably met elkaar verbonden zijn via het gewrichtskapsel en de gewrichtsbanden. Deze banden zijn gemaakt van de cellen van het bindweefsel, de zogenaamde fibroblasten, de vezels worden geregeld. U zal worden geleverd aan schepen door kleine bloed. Door een golf vorm van de individuele banden van de vezels, de banden krijgen een zekere mate van elasticiteit.

  Sportblessures zijn vaak gespannen Ligamenten

  Zerrungen häufig nach Stop-and-go-Sportarten

  Linten is een veelvoorkomende aandoening in de Squash-en andere zogenaamde ‘Stop-en-go stammen”sport

  Bands kunnen uitvoeren van bewegingen van het gewricht, of te beperken. Afhankelijk van de structuur van een gewricht de nodige stevigheid of elastische pretoetredingssteun in het geval van een beweging. Sportarts, daarom spreken van drie verschillende soorten tapes: het versterken van banden, vering banden en begeleiden van groepen. De elasticiteit van de Bands is, in principe, beperkt tot de top. Het gaat om een hoge belasting van de Banden op de normale belastbaarheid, het kan interfereren met de anatomische golfvorm van de vezels en een ligament verstuiking.

  Stammen van de ligamenten zijn enkele van de meest voorkomende sportblessures. In meer dan 30 procent van de gevallen, de ligamenten van de enkel – meestal de buitenste band worden aangetast. Naar schatting 1 op de 10.000 sport mensen een dag last van een verrekking van de ligamenten van de enkel. De twee meest voorkomende in de ligamenten van de knie gewricht worden getrokken, zoals de kruisbanden,. Maar ook de ligamenten van de vinger gewrichten worden vaak beïnvloed door een spier-stam.

  Door de manier waarop: de banden zijn niet Hetzelfde als de Pezen. Dit neemt niet deel aan twee botten aan elkaar, maar de spieren en botten. Op deze manier, ze brengen de kracht van de spieren aan het skelet en beweging toe.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top