Snelevacature Amsterdam

Vier van de vijf gezondheid experts raden supplementen

… en ongeveer net zo veel vertrouwen zich op het effect. En wat je doet is altijd de meest eerlijke mening en een bewijs voor een Veroordeling, is het niet?

In het bijzonder met betrekking tot voedingssupplementen, de adviezen, die op grote schaal worden gebruikt door Kranten, tijdschriften, televisie en het Internet, zijn vaak een verwarrend beeld. Terwijl een expert weigert elke bijkomende zorg als een overbodig en soms zelfs schadelijk, zegt een andere instantie, dat een deel van de omzet wordt aanbevolen tot noodzakelijk voor het leven.

De consument die wil om te eten bewust, en misschien de een of andere van de extra bijdrage aan het behoud en de verbetering van zijn gezondheid, blijft op de rails. Hier kan het nuttig zijn om een kijkje te nemen, want het is voor de gezondheidszorg, dat wil zeggen Artsen, verpleegkundigen en het verplegend personeel in de praktijk te houden met voedingssupplementen.

Dit is precies wat in gedachten hebben is waarschijnlijk de persoon die verantwoordelijk is in de Council for Responsible Nutrition (CRN), een Vereniging voor mvo in de food-industrie, als zij een onderzoek uitgevoerd onder 900 AMERIKAANSE Artsen en 300 verpleegkundigen en verzorgend personeel.

Een totaal van 79 procent van de respondenten uit de sector gezondheidszorg is aangegeven, aan te bevelen aan hun patiënten een voedingssupplement.

Artrose, osteoporose, en gezonde bloedvaten: Artsen adviseren in specifieke situaties

Arthrose Osteoporose und Vitamin DMeestal is dit advies wordt genomen als het gaat om de gezondheid van de botten, de preventie van Osteoporose. Alle 33 procent hier aanbevolen, bij voorkeur calcium, Vitamine D, Magnesium, Vitamine K en Vitamine C.

Ter versterking van de algemene gezondheid en het bevorderen van welzijn voor 32 procent van de health professionals plaats de materialen in de buurt van hun patiënten multi-vitamines met mineralen, Omega-3-vetzuren uit visolie, Vitamine D en antioxidanten uit groene thee en co-enzym Q10.

Voor het handhaven van de gezamenlijke functie en de behandeling van artrose en Artritis, 29 procent van de beroepsbevolking tarieven in de witte jas tot voedingssupplementen en het voordeel van deze glucosamine en chondroïtinesulfaat als een klinisch bewezen en veilig stoffen, die leiden tot een aanzienlijke en blijvende vermindering van pijn in de gewrichten, en verbetering in de mobiliteit.

Voor de gezondheid van het hart, de Omega-3-vetzuren EPA en DHA zijn in 26 procent van de respondenten, voor de vermindering van de inflammatoire invloeden, vorming van bloedklonters, hartritmestoornissen, en triglyceride waarden, naar de top van de lijst. Daarnaast is gewezen op een minimale inname van 200 IE Vitamine E en vitamines van het B-complex.

Om het niveau van cholesterol in het handvat 22 procent van de werknemers van medische instellingen adviseren een vezelrijk dieet rijk aan de inname van soja-eiwitten en fytosterolen.

Voor de verzorging van de verschillende prioriteiten van artsen en Artsen

Jezelf 72 procent van de Artsen nemen van beide geslachten vitamine supplementen. Van deze 87 procent van multi-vitamines, 78% Vitamine C, 63 procent van de B-vitaminen, 59 procent van de Vitamine D, en 58 procent van de Vitamine E en calcium.

Artsen hebben meer kans om afzonderlijke vitamines en mineralen, terwijl de Artsen hebben de neiging te worden in vergelijking met hun vrouwelijke collega ‘ s aan de inname van visolie. Daarnaast is de mannelijke Artsen zijn meer bezig met uw gezondheid van het hart en het cholesterolgehalte.

Voor de preventie van zowel risico ‘ s 22 procent van toepassing op speciale voedingssupplementen. In het geval van Artsen, er zijn slechts 14 en 12 procent. De enquête vond plaats in het kader van de drie-jaar van de PR-campagne van de CRN “het Leven … aangevuld” en de gedetailleerde resultaten worden gepubliceerd op de Website http://www.lifesupplemented.org/supplements.htm .

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top