Snelevacature Amsterdam

Vitamine B kan het risico van een beroerte duurzaam

De inname van Vitamine B, vooral foliumzuur, in de Vorm van een voedingssupplement kan de oorzaak van de beroerte-risico reductie duurzame, is het resultaat van de analyse van 14 studies in meer dan 50.000 mensen.

De studie, vanaf 2013, een Meta-analyse was gebaseerd gepubliceerd op bestaande up-to-augustus 2012, een onderzoek uitgevoerd, in het tijdschrift Neurology. De onderzoekers geanalyseerd gegevens verzameld van bijna 55.000 mensen in de 14 gecontroleerde studies om te onderzoeken diverse B-vitaminen, homocysteïne niveaus en het risico van een beroerte en andere cerebrovasculaire aandoeningen van patiënten met hypertensie.1

Slag – een wijdverbreide oorzaak van de dood

In de EU alleen, over en 650.000 mensen per jaar een beroerte slachtoffer en 400.000 mensen sterven aan een ziekte met betrokkenheid van de hersenen schepen.

“Eerdere studies hadden epileptische aanvallen, problemen in een relatie tussen de dosis B-vitaminen, en de Voordelen in termen van voorkomen van een beroerte of een hartinfarct, zeker,” zei studie auteur Xu Yuming van Zhengzhou University, China. “Sommige studies suggereren zelfs dat voedingssupplementen zou het verhogen van het risico van deze ziekten,”zei hij.

Echter, het Team ontdekt, zoals de gegevens van de voorgaande studies geëvalueerd, dat er voldoende Vitamine B dosering kan u helpen te verminderen kans op een hartaanval aanzienlijk. Daarentegen, in de placebo-groep en een groep met een zwakkere Vitamine B dosering geen vermindering van het risico.

Details van het onderzoek

Schlaganfall und B-VitamineHet Team van Xu Yuming van Zhengzhou University, geanalyseerd 14 klinische studies met een totaal van 54.913 mensen, de lange-termijn effecten van een continue Vitamine-B-dosis. De deelnemers werden gemeten over een periode van 6 maanden, om de lange-termijn impact zinvolle prognoses toestaan, zijn in verband gebracht met de eerder genoemde placebo-groep en de lage dosis Vitamine B-groep.

Tijdens de volgende periode, het onderzoeksteam van de verzameling van alle deelnemers in de studie 2.471 patiënten die geïndiceerd zijn voor een dreigende beroerte, en de geprofiteerd van de continue toediening van Vitamine B gevonden. Xu Yuming gesloten:

“We zagen binnen de werkgroep, de vermindering van de slagen, die het gevolg was van een verlaging van het homocysteïne-niveau. Deze minimalisatie was uitsluitend te wijten aan een stijging in de inname van B-vitamines. Echter, de gevolgen van de botsing waren met betrekking tot de late aanval niet uit de Vitamine B-administratie derivable om het verschil te vertellen. Ook de sterkte van de aanval lijkt te staan in geen duidelijke Relatie tot de Vitamine B-aanbod.”

Foliumzuur, de belangrijkste verantwoordelijke voor de vermindering van het risico van een beroerte

De Chinese wetenschappers ontdekten dat de Vitamine B-12 was de slag reductie, maar eerder aan foliumzuur (Vitamine B9) is te wijten. In conclusie, de mogelijkheid om te minimaliseren van het risico van een beroerte kan het gevolg zijn van de continue toediening van Vitamine B is geminimaliseerd.

Op hetzelfde moment, de vermindering van het risico van een beroerte is afhankelijk van andere factoren, in verband met het eerste punt, vaak in een smalle context. Belangrijke factoren uitslag geven: de natuurlijke persoon die De absorptie, de hoeveelheid foliumzuur en Vitamine B-12 concentratie in het bloed en het feit of de personen die lijden aan een individuele ziekten zoals hoge bloeddruk, verhoging van het risico van een beroerte.

Maar dit is niet in staat om te profiteren Veruit de enige manier hoe mensen door een specifieke dosering van de B-vitaminen. Omdat de verlaging van de homocysteïne waarden, die het gevolg is van de toename van foliumzuur en Vitamine B 12, het leidt niet alleen tot vermindering van het risico op een Beroerte, maar tegelijkertijd tot een toename in cognitieve functies, die kan helpen voorkomen dat de mentale achteruitgang op oudere leeftijd. In een zweedse studie kregen de deelnemers aan de studie het begin van het hoge niveau van Vitamine B-12 en foliumzuur waarden, en dus een lage niveaus van homocysteïne, cuts, in de Tests die probeerde het identificeren van de hersenfuncties, een 9 tot 13 procent beter.

Lijden in verband met de geconstateerde vermindering van het risico van een beroerte, de extra voeding door de continue toediening van B-vitaminen door middel van voedingssupplementen om van middelbare leeftijd en een belangrijke manier om het functioneren van de gezondheidszorg.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top