Snelevacature Amsterdam

Vitamine B1 en Vitamine B2 in het geval van PMS (studie)

Vitamine B helpt bij het bestrijden van PMS symptomen, die hebben bevestigd studies van de Universiteit van Massachusetts (VS) tot enkele Duizenden vrouwen.

PMS-klachten interfereren met het dagelijks leven. Voor acht tot 20 procent van de vrouwen in de vier tot veertien dagen is de menstruatie, een enorme belasting voor het lichamelijk en psychologisch welzijn. U heeft last van het premenstrueel syndroom (PMS). Sommige studies schatten dat tot een derde van alle vrouwen in de reproductieve leeftijd.

Lopende onderzoeken belofte om hulp te bieden door het nemen van B-vitaminen. Wetenschappers van de Universiteit van Massachusetts, Harvard School of Public Health, in staat waren om te bevestigen in Boston, dat de B-vitaminen thiamine (B1) Riboflavine (B2) in levensmiddelen kan verminderen het Optreden van de PMS-symptomen met ongeveer 35 procent.1

B-vitamines zijn belangrijk voor het zenuwstelsel

vitamine fuer nerven bei PMSDe achtergrond hierbij is dat de vitaminen B1 en B2 speelt een belangrijke rol bij de synthese van neurotransmitters die beschikbaar zijn met PMS-symptomen.

De gegevens van de totale 1,057 vrouwen die last hebben van PMS symptomen, alsmede van 1.968 vrouwen zonder symptomen bleek dat in de groep die meer dan twee tot vier jaar voordat er een mogelijke diagnose op de meeste van deze B-vitaminen, PMS symptomen, de afwezigheid van, met 35 procent kans.

Combinaties met andere vitaminen, mineralen en vetzuren aanbevolen

Echter, de correlaties met andere vitaminen in de B-worden niet in aanmerking genomen-complex en extra vitamine-bevattende voedingssupplementen. Alleen de inname van Vitamine B1 en B2 over voedsel werd gebruikt voor een significant lager risico van PMS-symptomen.

Voor de andere B-vitaminen, die zijn ook veelbelovend wat betreft de gevolgen voor PMS, willen de wetenschappers voor verder onderzoek. Eerdere studies van de Universiteit van Massachusetts op gewezen dat in dit verband een calcium-en Vitamine D-rijk dieet vermindert het risico van PMS-symptomen met 20 procent.

Borago Officinalis-Olie en Vitamine E

borrago-officinalis-borretschNaast Vitamine B1 en Vitamine B2 bewezen hebben vooral Borago Officinalis-Olie en Vitamine E voor PMS.2

De specifieke vetzuren van borage-olie in combinatie met Vitamine E kan verlichten in een groter onderzoek van de symptomen van PMS, met ongeveer 70%. Zelfs als studies van een combinatie van Vitamine B1, Vitamine B2, Borago Officinalis, en Vitamine E zijn niet beschikbaar, waarschijnlijk effecten op de PMS-symptomen in het geval van een gecombineerde toepassing nog beter.

Display amitamin® PMS Redux www.amitamin.com/PMS-Redux

Met speciale olie, klinisch getest!Nu, natuurlijk, verlichten PMS!

Display PMS informatie portaal www.PMS-Symptome.com/

Alles wat u moet weten over PMS.Veel Van De Tips. Bye Bye PMS!

Geef een reactie

Scroll To Top