Snelevacature Amsterdam

Vitamine B12 is belangrijk voor de prenatale ontwikkeling van de baby

De Vitamine B12 is in het geval van vrienden van levensmiddelen van dierlijke oorsprong hoog in de cursus. De reden hiervoor is, dat het zich voordoet, ook in sommige plantaardige voedingsmiddelen, maar in zo kleine hoeveelheden, die niet voldoen aan de behoefte van de mens.

Veganisten, mensen die geen dierlijke producten gebruiken, en zijn dus afhankelijk van de extra inname van Vitamine B12 supplementen, tekort symptomen, hoe te voorkomen dat een typische Vorm van bloedarmoede, bleekheid van de huid evenals vermoeidheid, vergeetachtigheid, depressie, en meer. Zijn op risico ‘ s hier zijn ook alcoholisten en de ouderen, die vaak te weinig Vitamine B12. Tijdens de zwangerschap, echter, een aanzienlijk hogere eis voor Vitamine B12.

In aanvulling op het tekort symptomen die kunnen optreden bij een water is ontdekt door een nederlandse onderzoeks team, maar een heel ander effect van de Vitamine B12-tekort tijdens de zwangerschap.

In het geval van een Vitamine B12-tekort, is de kans zeer onrustig gedrag verhoogt in de eerste maanden van het leven

Vitamin B12 Schwangerschaft StillzeitdiabetesHier is een directe link tussen prenatale inname van Vitamine B12 en de rustigere essentie van de baby werd gedetecteerd na de geboorte. Dit is cruciaal-de eerste drie maanden lijken de zwangerschap. Om bestudeerd en deze keer, de lage landen, het bloed van bijna 3.000 zwangere vrouwen en geanalyseerd op de concentratie Vitamine B12 in.

Het geweldige resultaat is: hoe lager het aandeel van Vitamine B12 was, hoe meer kans dat de baby ‘ s de neiging om na de geboorte van een in het oog springende rage gedrag. Ongeveer acht keer vaker konden worden waargenomen bij baby ’s van moeders van wie het bloed is het minste Vitamine B12 is bewezen dat deze in de eerste maanden van het leven van een minimum van drie uur van de dag vertrokken, en luid riep, dan de baby’ s van moeders met de hoogste concentratie Vitamine B12 in het bloed.

Mogelijke andere correlaties, zoals leeftijd van de moeder, de vruchtbaarheid, de etnische afkomst, opleiding, moeders Roken en psychische problemen van de moeder waren uitgesloten.

Vitamine B12 invloed op de ontwikkeling van het zenuwstelsel, beschermende Biomembranes en hormonale controle

Wat klinkt zo ongeloofwaardig, echter, heeft een wetenschappelijke Achtergrond. Voor de onderzoekers is het duidelijk dat de Vitamine B12-tekort bij de moeder is er verantwoordelijk voor dat het zenuwstelsel van de baby ‘ s op het moment van de geboorte nog niet volledig ontwikkeld, wat resulteert in slaapstoornissen. Het is ook mogelijk dat een Gebrek aan Vitamine B12 tijdens de zwangerschap wordt belemmerd door de Baby, de secretie van Melatonine, het hormoon dat zorgt voor het dag-nacht-ritme.

Tot slot, de derde aanname van het nederlandse team, is het mogelijk dat de zenuwcellen in de hersenen, de beschermende Biomembrane Myeline onvolledig heeft gevormd, die afbreuk doet aan de slaap van de pasgeborene.

In het licht van de resultaten van deze studie voor veel moeders-to-be dringende actie nodig is, maar vooral de Vitamine B12-bevattende voedingsmiddelen, zoals

[unordered_list style=”red-x”]

  • Lever,
  • rauwe eieren,
  • Zachte kaas
  • Mosselen,

[/unordered_list]

te worden vermeden tijdens de zwangerschap.

Bron: Goedhart, Geetje et al., “Moederlijke vitamine B-12 en foliumzuur status tijdens de zwangerschap en overmatige baby huilen”, de Vroege Menselijke Ontwikkeling Journal, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top