Snelevacature Amsterdam

Vitamine B6 kan verbeteren kans op zwangerschap

Vitamine B6 ondersteunt de opvatting kansen en beschermend in het begin van de zwangerschap.

Tot nu toe zijn drie in de voeding voorkomende werkzame bestanddelen of de werkzame stof combinaties zijn gemarkeerd, toen het tijd werd om de kansen te verhogen van bemesting en verminderen de risico ‘ s van vroege verlies van de foetus.

Foliumzuur, calcium in combinatie met Vitamine D en Omega-3 vetzuren worden ook aanbevolen. Echter, er lijkt zo te zijn, hier met Vitamine B6 is een ander ingrediënt is zeer vriendelijk. Een studie, die werd uitgevoerd onder leiding van Alayne Ronnenberg van de Universiteit van Massachusetts Amherst, met de deelname van andere universiteiten in de Verenigde Staten en China, evenals van kinderen en moederschap ziekenhuizen en onderzoekscentra. 1

Unieke resultaten van een 12 maanden durende studie

gesund schwanger werdenHier zijn de B-vitaminen foliumzuur (B9), B6, en Vitamine B12 waren in het middelpunt van belangstelling. De studie is uitgevoerd met 364 werknemers van textiel bedrijven in de Chinese Anqing als deelnemers. De vrouwen hadden een gemiddelde leeftijd van 24,9 jaar en een BMI van 19,8 kg/sq. m. in de Middellandse zee.

Over een periode van 12 maanden, monsters van de urine van vrouwen, human chorionic gonadotropin (hCG), een peptide hormoon, zijn op een dagelijkse basis, dat de zwangerschap is gestabiliseerd.

De wetenschappers waren in staat om aan te tonen dat, in Vergelijking met vrouwen met een Vitamine B6 tekort, Vitamine B6 concentratie van meer dan 30 Nanomol per liter verhoogt de kans op bevruchting met 40 procent, en het risico van een vroege miskraam met 30 procent.

Van 38,3 Nanomol per Liter, de Kans op bevruchting vergroot met maar liefst 120 procent, van een niveau van 46.4 Nanomol per Liter, het risico van een vroege miskraam is gehalveerd.

Een overdosis van B-vitaminen zijn niet alleen in extreem hoge doseringen, met specifieke diëten of commerciële voedingssupplementen zijn bereikbaar.

Aannemelijk rol van Vitamine B6 in de zwangerschap-gerelateerde metabolisme

Met betrekking tot de Vitamine B12 en foliumzuur, de onderzoekers geen significante invloed op de vruchtbaarheid van de vrouw.

Ook het precieze werkingsmechanisme van Vitamine B6 op het verhogen van de conceptie kansen en het verminderen van het risico van een vroege miskraam is onbekend. Echter, het is bekend dat Vitamine B6-afhankelijke co-enzymen zijn betrokken bij meer dan 100 processen die invloed hebben op de stofwisseling van aminozuren, lipiden, nucleïnezuren, en Glykogenen.

Het is ook bekend dat Vitamine B6-tekort invloed van bepaalde enzymen, die betrokken zijn bij de structurele integriteit van de arteriële wanden. Dit kan spelen in de conceptie en in de vroege ontwikkeling van de foetus.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top