Snelevacature Amsterdam

Vitamine C: dagelijkse inname aanbeveling moet worden verdubbeld

De officiële aanbevelingen voor de dagelijkse inname van Vitamine C (ADH: 80 mg dagelijks) van toepassing, met deskundigen in de nutritionele geneeskunde als het contact met de werkelijkheid en is veel te laag.

Een klein schaaltje aalbessen 250 gram bessen in de regel. Het vestigt de Stronken, 200 gram blijven, misschien, links. Een mooie tussen de maaltijd. Echter, sinds enige variatie is gewenst, het land misschien nog wel een Kiwi op de plaat. Als dan in de avond, 200 tot 300 gram rode paprika ‘ s komen voorzichtig voorbereid, het kan al een dagelijkse dosis van 800 milligram Vitamine C zijn genomen. Ervan uitgaande dat op zijn minst, het fruit en de groente was vers en door de zon gerijpt en zorgvuldig voorbereid.

Alleen al uit deze beschrijving van een goed niet ongezond bestaande eten, kan worden gelezen dat de door de duitse vereniging voor voeding (DGE) aanbevolen dagelijkse dosis van 100 mg van Vitamine C en ook de EU-wetgeving als de “RDA” uitstekende Tagest minimum bedrag van 80 mg mist de realiteit van een evenwichtige voeding.

Tal van studies blijkt steeds weer dat een veelvoud van dit aantal kan worden aanbevolen.

200 mg Vitamine C per dag, minstens!

taeglich vitamine wievielHoewel hogere doses kan nuttig zijn, is 200 milligram per dag, die de gezondheid bevorderen, en volledig risicoloos.

Deze bevindingen zijn niet nieuw. Reeds in 1992, Professor James E. Enstrom en zijn team van onderzoekers aan de Universiteit van Californië, Los Angeles waren in staat om, in een lange-termijn studie van 10.000 individuen aangetoond dat de hierboven genoemde dagelijkse hoeveelheid van 800 mg Vitamine C voor een zes jaar van de toegenomen levensverwachting in vergelijking met mensen die slechts 60 mg Vitamine C per dag.

Het risico van een hart-en vaatziekten te sterven daalde in de 25-tot en met 74 jaar oud deelnemers van de studie onder mannen met 42 procent en bij vrouwen van 24 procent.1

Al door de extra inname van 200 mg Vitamine C voor mannen kan het verbeteren van hun kwaliteit van het sperma aanzienlijk. Dit is een teken dat de Vitamine C-inname met de dagelijkse voeding is vaak te laag.

In een publicatie uit het jaar 2012, de Professor zet en zijn Co-auteurs van de Oregon State University, Corvallis, voor de aanbevolen dagelijkse dosis voor Vitamine C is bedekt. In Wezen, je kritiek op dat Vitamine C aanbevelingen op basis van de korte-termijn studies worden gemaakt die het mogelijk maken zeer weinig over de effecten op lange termijn of ziektepreventie, die te vinden zijn pas na jaren of decennia. Gratis en zijn collega ‘ s bij een dagelijkse dosering van 200 milligram Vitamine C suggereren dat is opgenomen in een groot Deel van de spinazie.

Ook weet je wel, die eigenlijk de hogere bedragen zijn nuttig. U kunt bijvoorbeeld opgeven dat een dagelijkse inname van 500 mg verlaagt de bloeddruk bewezen. De aanbeveling komt voort uit een combinatie van kennis over de menselijke stofwisseling, de farmacokinetiek (totale effect van de drug), alsmede uit observationeel en gerandomiseerd gecontroleerd onderzoek.

Hier de auteurs komen tot de conclusie dat 200 milligram zijn een heleboel van de vele voordelen voor de gezondheid biedt het echter absoluut vrij van risico ‘ s kunnen ook worden genomen.2

Vitamine C is minder vanwege de Warmte verloren door het kokende water

diabetes und vitamineDoor de absorptie door het lichaam, Vitamine C, moet worden verdeeld over de dag meerdere porties genomen. Het risico van verlies door het verwarmen van Vitamine C, is lager dan algemeen aangenomen wordt.

Echter, de Vitamine C is een in water oplosbare Vitamine. Verwarmd groenten in water, na een tijdje, het Gezonde in het kokende water en niet in groenten. Een verbinding die is ook van de bereidingswijze. Hier, echter, zou niemand het idee krijgen om te eten de uitgeloogd thee bladeren en het aftreksel van water wegzuschütten.

De groenten die we kunnen maken, hoewel de meeste van de rassen zijn voor het Koken hoeft slechts een paar druppels water, en toch veel van zacht stomen, en Vice versa. Eetlust of gebrek aan tijd moeten hebben ten minste een keer, om de Vitamine C-rijke voedingsmiddelen, kan worden gecompenseerd voor dit tekort door voedingssupplementen.

Ascorbinezuur of natuurlijke Vitamine C? Maakt niet uit!

Het is qua voedingswaarde gelijk is aan of de formule bevat een natuurlijk afgeleid van Vitamine C, of synthetisch geproduceerd ascorbinezuur. Het effect in het lichaam is hetzelfde. Heilzame vruchten en groenten als een natuurlijke vitamine leverancier echter, want ze bevatten niet alleen diverse vitaminen en sporenelementen en secundaire plantaardige stoffen.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top