Snelevacature Amsterdam

Vitamine C heeft een bloeddruk verlagend effect

Een verlaging van de bloeddruk in de jeugd kan helpen bij het voorkomen van hoge bloeddruk (hypertensie) in latere jaren. Vitamine C beloften om het te ondersteunen, volgens een studie uit de Verenigde Staten.

Met toenemende leeftijd de gezondheid hebben de neiging om te nemen van klachten. Volledig kunt ontsnappen aan niemand. Wie houdt zijn lichaam in de jeugd, vermindert de kans op leeftijd-gerelateerde klachten aanzienlijk. Als het lichaam herinnert zich, in feite, alle kleine zonden van het dagelijks leven, een realiteit die hij deed – en dit al decennia lang.

Hoge bloeddruk

blutdruck bluthochdruckEen van de meest voorkomende beschaving-en vaatziekten, hoge bloeddruk. De bloeddruk in mmHg, die staat voor millimeter Kwik en is op de juridische eenheid van het lichaam van de vloeistof wordt gemeten.

Een normale bloeddruk mag niet hoger zijn dan 140 mm hg systolisch (het bovenste waarde in het geval van samentrekking van het hart) en 90 mmHg diastolisch (lagere waarde). Ongemerkt, een hoge bloeddruk, met gezondheidsrisico ‘ s voor het cardiovasculaire systeem ontwikkelt zich vaak van een aanvaardbare waarden in de loop van de jaren. Het wordt veroorzaakt door een verminderde elasticiteit van de bloedvaten, en in het geval van een kleinere diameter (atherosclerose = arteriosclerose).

Volgens de duitse hypertensie samenleving, 15 tot 20 miljoen mensen zijn getroffen in Duitsland, meer dan 40 hoge bloeddruk.1 Elke unit kan worden van de systolische als de diastolische druk op een harmonieuze en natuurlijke wijze verlaagd, betekent een lange termijn preventieve maatregel die kan het voorkomen van het ontstaan van hart-en vaatziekten.

Elke milligram Vitamine C per deciliter bloed kan de bloeddruk verlagen door 4 mmHg

granatapfel antioxidantien blutdruck ascorbinsäureWetenschappers van de Universiteit van Californië in Berkeley, VS, hebben nu ontdekt dat de concentratie van de Vitamine C (ascorbinezuur) in het bloed met de bloeddruk waarden kan worden gebracht in de verbinding. Het werd ontdekt in een Follow-Up onderzoek dat zich uitstrekte over een periode van tien jaar. 242 jonge vrouwen boven de leeftijd van 18 en 21 jaar, werden aangeworven als deelnemers. Waarden werden waargenomen in de Vitamine C-concentratie in het bloed van de vrijwilligers, ook als uw bloeddruk.

Hier zijn de wetenschappers tot de conclusie gekomen dat die vrouwen met het hoogste bedrag van ascorbinezuur in het Serum, het 3.13 milligram per deciliter, zijn omgekeerd evenredig is om de bloeddruk te verlagen in vergelijking met vrouwen met de laagste Vitamine waren C-gehalte in het bloed. Deze bedroeg 0,22 mg/dl, en het verschil in bloeddruk was van 4,66 mmHg systolisch en 6,04 mm Hg diastolisch.

De opname en de weging van alle gemeten waarden, op voorwaarde dat elke milligram Vitamine C per deciliter van het Serum-verlaagde bloeddruk door een gemiddelde van 4,1 mmHg in de bovenste waarde en 4.0 mm hg in de lagere waarde. De onderzoekers hebben al de deelnemers, zijn de verschillen in de Body Mass Index (BMI) met betrekking tot op en over uw verbruik van verzadigd vet en zout.

Verlaging van zowel de bloeddruk waarden tot 30 mmHg zonder medicatie

Bewegung blutdruck hypertonieNatuurlijk, het zou interessant zijn te weten, wat zijn dan de mechanismen achter het verband tussen Vitamine C en de bloeddruk. Hier, de onderzoekers punt eerdere studies die wijzen op de anti-oxidant eigenschappen van ascorbinezuur. Door de vermindering van oxidatieve Stress kan worden bijgedragen aan het feit dat de bloedvaten soepel blijven en laat de bloeddruk normaal is.

Aan de andere kant worden getrokken in deze context, maar ook andere effecten van de Vitamine in aanmerking. Hier, de betrokkenheid van Vitamine C in de vet verbranding processen zijn uitstekend in de spieren en bloedvaten-de uitbreiding van eigenschappen op de voorgrond.2

Van nature een lagere bloeddruk

Natuurlijk, er zijn ook vele manieren invloed te hebben op de bloeddruk. Deskundigen zijn het erover eens dat

  • het afzien van de consumptie van tabak,
  • Beperkingen in het gebruik van alcohol,
  • een matige lichaamsbeweging programma,
  • Vermindering van het gewicht,
  • de reductie van zout, verzadigde vetten, suiker en witte bloem in de voeding per dag gedurende vijf tot zeven kleine fruit en/of groente maaltijden
  • de inname van anti-oxidanten
  • het aminozuur L-arginine, evenals
  • de consumptie van onverzadigde vetzuren (Omega 3 en koudgeperste plantaardige oliën)

de bloedvaten meer flexibele, beschermen en zo de bloeddruk tot 30 mmHg, en meer verminderen kan maken.3 Het risico van hypotensie, dus een probleem van een lage bloeddruk, niet bestaat, omdat alle van de bovenstaande maatregelen verlagen de bloeddruk alleen, maar ook de natuurlijke regulering die kan ondersteunen.

Studies:

Geef een reactie

Scroll To Top