Snelevacature Amsterdam

Vitamine C-tekort tijdens de zwangerschap kan schadelijk geheugen

Onherstelbare schade aan de hersenen in het Ongeboren kind te schaden zijn te wijten aan een tekort van Vitamine C tijdens de zwangerschap. Een deense studie toont nu het belang van niet alleen foliumzuur, Omega-3 vetzuren, maar ook de bekende Vitamine C voor een optimale ontwikkeling van het kind.

Opnieuw en opnieuw wetenschappers uit de verschillende faculteiten, maar ook politici en leerkrachten omgaan met de vraag waarom de sociaal-economische positie van de ouders geeft zo ‘ n sterke invloed op hun kinderen.

Onder de vele sociaal-wetenschappelijke benaderingen voor een voeding. Mensen met een lage economische Status hebben meer kans om te roken en eten zelfs meer onevenwichtige door afgewerkte producten rijk aan koolhydraten en verzadigde vetzuren zijn arm aan vitaminen, maar als mensen die een hogere sociale en educatieve status. Dit kan aanzienlijk zijn, vooral tijdens de zwangerschap fataal.

Wetenschappers van de Universiteit van Kopenhagen, Denemarken, hebben ontdekt dat zelfs een klein tekort aan Vitamine C in de aanstaande moeder en de ontwikkeling van een bepaald hersengebied, de Hippocampus, de foetus remt.1

Vitamine C hebben invloed op de toevoer van voedingsstoffen naar de foetus

De Hippocampus, waarvan de Naam is te danken aan zijn verschijning in het latijnse woord voor “seahorse”, speelt een Centrale rol in de overdracht van herinneringen aan de lange – termijn en korte-termijn geheugen. Ontwikkelingsstoornissen in dit gebied hebben fundamentele tekorten in de prestaties van de hersenen en dus op de deense wetenschapper, onomkeerbaar, d.w.z. onomkeerbaar.

vitamine baby stillzeit kindMeestal is de training van alle lichaamsdelen en organen vindt plaats tijdens de zwangerschap geen probleem. Door een selectief Transport van moeder op foetus, dat de zwangere wordt geleverd aan het einde van het leven met alle benodigde materialen. Volgens de resultaten van het onderzoek, de deense onderzoekers, dit is in het geval van een tekort aan Vitamine C is niet langer het geval. De gevolgen voor de Baby zijn aanzienlijk, als gevolg daarvan, het geheugen midden van de hersenen met tien tot 15 procent onder het Optimum wordt gevormd.

De basis voor het vinden van een gerandomiseerde studie in een totaal van 80 Cavia ‘ s en hun jongen, die het niet kunnen, net als mensen, Vitamine C te produceren. Het team van onderzoekers de dieren verdeeld in twee groepen. De ene groep kreeg een voeding met een hoog gehalte aan Vitamine C. tot 900 milligram per Kilo lichaamsgewicht nam deze knaagdieren elke dag. De andere groep werd gevoed met Vitamine C-arm en kreeg slechts 100 milligram per kilogram lichaamsgewicht en per dag.

De wetenschappers waren in staat om te bepalen dat de jonge van de inheemse dieren die had een lage dosis van Vitamine C in hun dieet, werden gegooid met stoornissen in de ontwikkeling van de hersenen. Na de geboorte, de onderzoekers verdeelden de jonge dieren op hun beurt in twee groepen, met de dieren in een groep van een Vitamine C-preparaat toegediend. Na een observatieperiode van twee maanden, tot dan, de Cavia pups bereikt een ontwikkeling die ongeveer overeenkomt met de menselijke Tiener, echter, dat er geen verbetering is te verwachten in de ontwikkeling van de hersenen. Tijdens de zwangerschap door tekort aan Vitamine C daaruit voortvloeiende schade was onherstelbaar.

Deskundigen pleiten voor een hogere dagelijkse dosis Vitamine C

vitamine Zusammenhang schwangerIs er op het gebied van gezond eten nauwelijks iets kan zo gemakkelijk uit te voeren, zoals een optimale toevoer van Vitamine C. Echter, population studies tonen aan dat tussen de tien en 20 procent van alle volwassenen in de ontwikkelde wereld, Vitamine C te lijden van het gebrek. In het licht van de dramatische gevolgen van het hebben van een defect, het is juist in het geval van een zwangerschap, door een Vitamine C-rijke voeding, en kan worden ondersteund door een overeenkomstige voorbereiding om te voorkomen dat risico ‘ s voor de ontwikkeling van de Baby.

Officiële intake aanbevelingen, bijvoorbeeld door de duitse nutrition society (DGE) van de 150 milligram per dag voor Zwangere vrouwen, zou de mening van vele deskundigen, is veel te laag. Doses van 240 mg per gram (1000 mg), en meer, worden vaak voorgesteld.

Aanbevolen, vooral wanneer Vitamine C is bovendien, dat de rekening zal worden verdeeld in hoeveelheden van ongeveer 250 mg in verschillende delen van de dag. Reden hiervoor is dat het percentage dat de hoeveelheid ingenomen Vitamine C vermindert met het verhogen van de inname. Dus het lichaam kan gebruiken, bijvoorbeeld twee Keer 250 mg beter dan het nemen van een 500 mg.

Door de manier: Vitamine C is een zeer veilige vitaal belang is hoe alle vitaminen stof. In het bijzonder, in het geval van Vitamine C Overdosis, in principe, is niet mogelijk. Alleen de tanden kunnen lijden, wanneer Vitamine C wordt ingenomen in zijn pure Vorm als ascorbinezuur en in bulk of opgeloste Vorm, omdat het zuur tast het tandglazuur. Capsules of tabletten zijn de ideale vorm van administratie.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top