Snelevacature Amsterdam

Vitamine C tijdens de zwangerschap is belangrijk voor de mentale ontwikkeling van het kind

In een enquête over het onderwerp van wat het immuunsysteem versterkt, in het bijzonder, tegen verkoudheid, zeker te vermelden dat de meerderheid van de Vitamine C in de eerste plaats. Ook de resultaten van onderzoek zijn in overeenstemming met deze volkswijsheid.

Echter, Vitamine C heeft tal van andere eigenschappen die zijn veel minder bekend.

Een belangrijke rol van de Vitamine C een team van onderzoekers van de Universiteit speelt in Kopenhagen, tijdens de zwangerschap in het leveren van de foetus met voedingsstoffen.1 De deense wetenschappers onder leiding van Prof. dr. Jens Lykkesfeldt opgemerkt dat een licht tekort aan Vitamine C van de moeder kan leiden tot onherstelbare schade in de ontwikkeling van de foetus.

Onomkeerbare ontwikkeling remming met de sociale gevolgen

vitamine-fuers-gehirn-gedaechtnisBijzonder verontrustend is de ontwikkeling van stoornissen in een Gebied van de hersenen genoemd vanwege hun vorm met de latijnse uitdrukking voor “seahorse” Hippocampus.

Op elke helft van de hersenen, de Hippocampus is en speelt een cruciale rol in het verzekeren dat de informatie op de korte termijn kan het aangaan van lange-termijn geheugen. Een tekort aan Vitamine C leidt hier, zoals de Denen waren in staat om aan te tonen dat een onomkeerbare lager onderwijs. Tien tot 15 procent kan maken.

Voeding, gezondheid en sociologie

Dat heeft dramatische gevolgen voor het kind te begeleiden op het geheel van zijn lange leven. Lykkesfeldt wijst in dit verband op dat in de Westerse wereld, ongeveer tien tot 20 procent van de mensen last van een tekort aan Vitamine c.

Ook hier sociaal-economische redenen een rol spelen. De leden van kwetsbare en kansarme gezinnen hebben de neiging om het aannemen van een onevenwichtige voeding en worden ook beïnvloed door een hogere consumptie van tabak, meer Vitamine C deficiëntie.

De daaruit voortvloeiende schade in de ontwikkeling van de foetus en het cementeren van sociale verschillen door het nemen van de opleiding van de betrokken kinderen, de mogelijkheid om uw geheugen vaardigheden.

Bij de mens onderzoek naar de resultaten

vitamine-in-zitrusfruechteHet onderwerp van het onderzoek, Cavia ‘ s, die zijn zo afhankelijk als de persoon op de aanvoer van Vitamine C. Een totaal van 80 drachtige dieren werden gestratificeerd door gewicht, willekeurig verdeeld in twee groepen. Een groep van 30 Cavia ‘ s werd gevoed met Vitamine C-rijke voeding, 900 mg per Kilo lichaamsgewicht, terwijl de andere groep moest doen 50 dieren met 100 mg per Kilo lichaamsgewicht.

Hoewel wetenschappers hebben de veronderstellingen die de moeder zou de foetussen automatisch met genoeg te eten, de jonge van Cavia ‘ s uit de groep met Vitamine C, slechte voeding, gebrekkige opleiding van de Hippocampus. Deze beschadigde jonge dieren werden verdeeld in twee groepen, die werd geleverd met een Vitamine C-bevattende voedingssupplementen en de andere niet. Zelfs na twee maanden, de equivalent van de menselijke Tiener leeftijd, kon geen verdere ontwikkeling van de Hippocampus bepaald.

Geheugenstoornissen als gevolg van Vitamine C-tekort tijdens de zwangerschap zijn permanent

De schade als gevolg van een Vitamine C-tekort tijdens de zwangerschap voor het kind permanent. De deense wetenschappers om de aandacht op het feit dat de dekking van de Vitamine C vereiste is tegenwoordig zeer gemakkelijk te bereiken. Bovendien, dit vermindert ook, als in de American Journal of Clinical Nutrition publiceerde een onderzoek waaruit blijkt dat het risico op vroegtijdig scheuren van de vliezen. 2

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top