Snelevacature Amsterdam

Vitamine D: belangrijk tijdens de zwangerschap

Ik ben met het einde van de moeder tijdens de zwangerschap, voldoende vitamine d-D-niveaus verhogen de kansen voor een normaal geboortegewicht van het kind.

In een van de meest uitgebreide studie ooit gedaan op het onderwerp van Vitamine D tijdens de zwangerschap in relatie tot het gewicht van de pasgeborene, onderzoekers aan de Universiteit van Pittsburgh, verenigde staten, voor het bepalen van duidelijke resultaten.1 Het lijkt nu duidelijk dat een laag Vitamine D niveau in het bloed van de moeder, de waarschijnlijkheid van een lager-dan-gemiddeld geboortegewicht zijn op de stijging.

Onder het gewicht bij de geboorte, risico ‘ s

Vooral opvallend in dit verband is in de eerste drie maanden van de zwangerschap. Een Vitamine-D-tekort is op dit moment, er is twee keer het risico van het leveren van een Baby met onder-gewicht dan de normale voeding. Maar ook na de zesde maand, het Team, onder leiding van Dr. Gernand invloeden op het geboortegewicht kan worden vastgesteld. Minder dan 37.5 nmol/L Vitamine D in het bloed serum van de moeder had tot aan dit punt, niet op te sporen, kwam de baby ‘ s, met een gemiddelde van 46 gram minder gewicht.

Het gevolg is dat moet zeker serieus genomen worden. Baby ‘ s die jonger zijn gewicht hebben om te sterven vijf tot tien maal hoger risico in de eerste maanden van het leven. Chronische ziekten voor zijn komst hier, in de loop van uw leven, zoals hart-en vaatziekten, hypertensie of Diabetes type II, komt vaker voor dan baby ‘ s geboren met een normaal gewicht.

Nieuwe studies zijn te vinden verharding

sonnenvitamin DDe studie zelf op basis van monsters van bewaard bloed, van een totaal van 2,146 zwangere vrouwen werden verzameld in het kader van een gezamenlijk project van 12 AMERIKAANSE medische centra van 1959 tot 1965. Geanalyseerd werden alleen de monsters van vrouwen met een normaal verloop van de Zwangerschap en de levering na 37 tot 42 weken zwangerschap. De resultaten van het onderzoek zijn duidelijk. Niettemin, Dr. Gernand biedt de gelegenheid voor een nieuwe studie met een vergelijkbaar bereik.

Tot slot, voedsel – gewoonten en het Gedrag veranderd in de laatste 50 jaar. “Vandaag vrouwen roken minder, meer wegen, minder waarschijnlijk te worden in de zon en dus minder Vitamine D in de huid. Ze nemen een beetje meer Vitamine D te eten.”

De Vitamine D-Aanbevelingen

Niettemin, Dr. Gernand heeft de unieke aanbeveling. Te beperken het risico van een te laag gewicht bij de pasgeborene moet Zwangere vrouwen met een Vitamine D voldoende is op een hoog niveau, met inbegrip van voedingssupplementen. Vooral tijdens de winter dagen is de huid niet voldoende Vitamine D.

Vitamine D is ook bekend om het immuunsysteem te versterken, is het van essentieel belang voor de calcium-metabolisme (en in het bijzonder de vorming van bot en onderhoud), en bevordert de vruchtbaarheid bij mannen.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top