Snelevacature Amsterdam

Vitamine D bevordert de gezondheid van het hart van de diabetici

Er is nauwelijks een ander Orgaan in het lichaam is gekoppeld aan de dezelfde mate bij aan de instandhouding van het leven, zoals het hart. Van de geboorte tot de dood heeft om bloed te pompen door het lichaam en duurzaam maximale leisutngen.

Hart-en vaatziekten is een van de drie meest voorkomende oorzaken van overlijden. Diabetici te kampen hebben als gevolg van de hoge bloed suiker niveau met de aangevallen schepen en de daarop volgende ziekten zoals atherosclerose, erectiele dysfunctie, of diabetische retinopathie,

Nu een nieuwe studie heeft aangetoond dat de toediening van tabletten, die bevatten Vitamine D, heeft een positieve invloed op de cardiovasculaire functie bij patiënten met diabetes.1

Wat is Vitamine D?

Vitamine D (Cholecalciferol) is een stof die vooral bekend staat om het regelen van de delicate Calcium balans van het lichaam. Aangezien de meeste calcium wordt gebruikt voor de vorming van bot, een tekort aan Vitamine D, in het bijzonder met ziekten zoals osteoporose, in welk bot is afgebroken, of osteomalacie, waarin het bot verliest zijn stabiliteit.

Om het lichaam de Vitamine kan synthetiseren de D, heeft hij behoefte aan zonlicht. De mensen in Duitsland zijn bijzonder goed geleverd in de Winter met chronische Vitamine D. Dit kan te wijten zijn aan een gebrek aan zonlicht en een weinig Buiten het uitleggen.

Hoe werd het onderzoek uitgevoerd?

In het geval van een Israëlische studie uitgevoerd naar het effect van Vitamine D op het cardiovasculaire Systeem, 47 personen werden geselecteerd, die lijden aan Diabetes type II. Deze personen werden verdeeld in twee groepen, het had aan een helft van de personen die dagelijks een Vitamine D-capsules en de andere groep kreeg zonder hun Medeweten, een Placebo. Met een dergelijke aanpak is er sprake van een Placebo-gecontroleerde studie.

Door deze methode, die effecten in het onderzoek verzamelde gegevens, die gebaseerd zijn op de dosering van Vitamine D.

Wat de resultaten van de studie?

gefaesse vitamine D kreislaufNa evaluatie van de resultaten, de onderzoekers kwamen tot de conclusie, “dat 1 jaar extra inkomsten die werd geassocieerd met een hoge dosis Vitamine D, met een significante verbetering in de arteriële stijfheid bij patiënten met diabetes” (citaat).

De “Arteriële stijfheid” is een medische term die beschrijft een relatief ingewikkelde verbinding te worden vereenvoudigd.

De belangrijkste slagader is een elastische slagader en is in staat te verminderen daarom met behulp van de windkessel effect, de bloeddruk aanzienlijk. Dit is belangrijk, omdat een hoge bloeddruk de aanvallen van de druk is een fundamentele risicofactor voor hartaanvallen en beroertes.

In age of hart-en vaatziekten zoals atherosclerose vermindert de elasticiteit van de slagaders door verkalking en verhoogt de stijfheid. Door de stijfheid van de verslechtering van de windkessel effect en andere fysische verschijnselen, die te maken hebben met de pulse wave velocity, neemt toe als gevolg van de bloeddruk en het risico van hart-en vaatziekten stijgt sterk.

Van deze verklaring kan men zien dat de toediening van Vitamine D, door een vermindering van de arteriële stijfheid, verminderde het risico voor hartaanvallen en beroertes.

Wat is de betekenis van het resultaat van de studie voor diabetici?

Hoewel deze Pogingen hebben geresulteerd in een positief resultaat, moet verdere studies om de resultaten te controleren en om aan te tonen, zonder twijfel. Een enkele studie is niet geschikt vanwege de complexiteit van de stofwisseling, om te trekken van algemeen geldende conclusies te trekken. In de conclusie van de studie merkte ook op: “Aangezien de huidige studie werd uitgevoerd bij patiënten met diabetes, is de toepassing van onze bevindingen naar andere patiëntengroepen is niet mogelijk” (citaat).

Een dosis van Vitamine D in een matige dosering (20 mg = 400% ADH) aanbevolen wordt in ieder geval om het niet alleen bij diabetici, wijdverspreid tekort van de zon vitamine D tegen te gaan. Omdat Vitamine D tekort leidt tot ziekten zoals osteoporose en depressie, en het immuunsysteem verzwakt.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top