Snelevacature Amsterdam

Vitamine D een belangrijke Hoeder van de mobiliteit van oudere mensen bevestigt

Een voldoende Vitamine D-aanvoer heeft een recente studie schat dat een significante impact heeft op de mobiliteit van oudere mensen. Dramatisch: 90% van alle mensen boven de 65 hebben een Vitamine D tekort!

Activiteiten, zoals trappen lopen, en de zelfstandigen aan en Uit te trekken zijn vaardigheden in de leeftijd, die grotendeels bepalen de mobiliteit en zelfstandigheid van ouderen. Een nieuwe studie van het Nederland dat speelt Vitamine D een cruciale rol, omdat zeer vaak een onbekende Vitamine D-tekort als oorzaak van de steeds meer beperkte beweging van de activa kan worden genoemd.1

Onderzoekers van het medisch centrum van de vrije Universiteit (VU) in Nederland hebben gemeld dat een langdurig Vitamine D tekort, dan verdubbelt het risico in de leeftijd van beweging beperkingen te lijden.

Het resultaat van deze studie is in overeenstemming met de meest voorkomende wetenschappelijke resultaten van de Vitamine D huishouding op basis van studies. Een lage Vitamine D Status is dus, in een directe verbinding met een slechte fysieke gesteldheid van mensen van 65 jaar en ouder. Toch, het is nu als een resultaat van deze studie is te onderzoeken of de functie mechanisme van deze relatie meer precies, en op deze manier aan te tonen waarom en hoe het lichaam van een gereglementeerde Vitamine D leveren voordelen.

Vitamine D: De Zon Vitamine

Vitamin D Mangel OsteoporoseOnder de Vitamine D-verwijst naar de voorlopers van twee biologisch inactieve Vitamine D-3, aan de ene kant, beter bekend als Cholecalciferol, en D2, aan de andere kant, ook wel bekend als Ergocalciferol. Beide stoffen zijn omgezet in de lever en de nieren in 25-Hydroxyvitamine D, de inactieve opslag vorm, en 1,25-Dihydroxyvitamine D, de biologisch actieve Vorm, de biologisch actieve Vorm, die wordt gereguleerd door het lichaam. Een Vitamine D-tekort, die is gedefinieerd als de Vitamine D Status is hieronder een Niveau van 20 Nanogram per Milliliter van 25-Hydroxyvitamine D, kan leiden tot een verscheidenheid aan effecten op de Gezondheid zoals rachitis en andere neuromusculaire ziekten.

Van Evelien Sohl, een studie in verband met concrete beweging processen van ouderen en hun implementatie. Voor dit doel gegevens van 1,237 m mensen tussen de leeftijden van 65 en 88, evenals 725 mensen tussen de 55 en 65 geanalyseerd Sohl met uw Team. Functionele beperkingen werden geclassificeerd als problemen met trap, lopen, aankleden, zitten en opstaan, nagels knippen, onafhankelijk van elkaar, en de mogelijkheid om korte wandelingen te maken, met een maximale duur van 5 minuten zonder pauze.

De lange-termijn gevolgen van een continue aanvoer

Vitamin D Bewegung MuskelnDe resultaten van de enquête was dat 56 procent van de oudere groep en 30 procent van de jongere groep last van ten minste één beperking. Een tekort aan Vitamine D heeft geresulteerd in de oudere controle groep binnen een periode van 3 jaar een significante toename van de beperkingen van de verplaatsing. In contrast, de jongere vergelijking groep moest vechten alleen na een periode van 6 jaar, met een significante vermindering in de beweging van de activa.

Het actie mechanisme is in onze studie, is de positieve invloed van Vitamine D op de spieren is vrijwel zeker, dat is de reden waarom Vitamine D-tekort leidt onvermijdelijk tot functionele beperkingen. Dit tekort kan, bijvoorbeeld, door een gebrek aan zonlicht veroorzaakt, die in de Volgende zal onvermijdelijk leiden tot een beperking in het bewegingsapparaat.

Nu weet je ook, Sohl, de spiercellen hebben op hun oppervlak via Vitamine D-receptoren, en deze receptoren via de binding van Vitamine D meer dan 300 genen kunnen activeren en op hetzelfde moment in een directe wijze op de gespierde functie en dus het bewegingsapparaat op een positieve manier ondersteunt. Deze dubbele werking van het Vitamine D-complex, de mobiliteit in de ouderdom kan worden gehandhaafd, ook in het geval van bestaande ziekten op een positieve manier worden ondersteund.

De eerdere preventieve behandeling wordt gestart, hoe beter, omdat de Vitamine wordt ook door het lichaam opgeslagen en zijn effect in de leeftijd ontvouwt. Ook tekenen van een tekort laten zien tot op een hoge leeftijd, echter, de symptomen zijn verminderd, dat de bestaande schade kan alleen worden vastgesteld. Dit illustreert hoe nuttig een begin van de werkgelegenheid met dit onderwerp, en een voldoende profylaxe.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top