Snelevacature Amsterdam

Vitamine D en calcium in de voorkant van de Sport voor stevige botten

Wanneer moet ik de beste calcium en Vitamine D, dus dat het effect op het bot structuur op een optimale manier? Deze vraag is gewijd aan de AMERIKAANSE wetenschappers een studie bij sporters.

Sport is gezond en verhoogt de vreugde. Het is geen twijfel. Echter, als het organisme is vereist, het zal ook hogere eisen aan de toevoer van voedingsstoffen. Dit heeft niet alleen betrekking heeft op koolhydraten, eiwitten en vetten. Rechte micro-voedingsstoffen, d.w.z. vitaminen, sporenelementen en mineralen, maar ook aminozuren spelen een speciale rol. Mineralisatie van het bot is calcium in de eerste plaats. Voor de Calcium stofwisseling van het lichaam behoefte aan Vitamine D – Vitamine ontbreekt over 90% van de oudere mensen.

Voor de sporters niet alleen de vraag, in welke dosering van calcium en Vitamine D moet worden, maar ook, wanneer is de beste tijd om het lichaam te voorzien van calcium en Vitamine D in deze context.

Fysieke inspanning kan op de lange termijn leiden tot bot schade

knochenbruch osteoporose ursache Kalzium Vitamin DEen aanpak voor het beantwoorden van deze vraag, Dr. Vanessa Sherk van de Universiteit van Colorado in de Verenigde Staten onlangs op de 95sten jaar aan de Endocrine Society meeting, leveren in San Francisco.1 vooraf een studie in de Sherk en haar Team, het effect van een preparaat met calcium en Vitamine D in atleten gecontroleerd was gegaan.

In het geval van een hoge fysieke activiteit, het organisme verliest door te zweten grote hoeveelheden calcium. Dit calcium verlies leidt, bijvoorbeeld in het geval van atleten op lange termijn tot een tekort in de mineralisatie van het bot, met inbegrip van een verhoogd voorkomen van osteoporose. De vraag was dus of het is goedkoper, het verlies van Mineralen door middel van suppletie voor de training om te voorkomen dat de bewaring na de training weer aan te vullen. Daarom is een groep van atleten calcium en Vitamine D ontvangen voorafgaand aan de inspanning, en een tweede na dat.

Als voedingssupplement is het meest houdt het calciumgehalte in het bloed in de stal

Als een resultaat, het ONS kon zien van Amerikaanse wetenschappers, dat het ging om training, door in beide groepen een daling van het calciumgehalte in het bloed. Echter, de sporters van invloed op de voorbereiding voorafgaand aan de Training het inkomen was significant minder dan degenen die het na de Work-Out. Dat is, de suppletie voor de training draagt bij aan een meer stabiele calcium gehalte in het bloed, wat vermoedens over de lange-termijn effecten op de botsterkte vaag.

Hier, als Sherk opgemerkt, is een gebrek aan lange-termijn studies die het effect van de inname van calcium en Vitamine D voor of na de Training op de gezondheid van de botten. Het Belangrijkste is dat het lichaam voldoende calcium zou worden leidt en ook de Vitamine D-tekort in ongeveer 90% van de oudere mensen in Duitsland.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top