Snelevacature Amsterdam

Vitamine D en mentale gezondheid

Als na een lange Winter, de zon schijnt, eindelijk, weer, vrolijkt de stemming. Een studie van de University College in Londen blijkt dat er niet de minste, Vitamine D is verantwoordelijk.

Vitamine D is met name gevormd op de huid in de zon, maar in het normale dieet alleen aanwezig in kleine hoeveelheden. Het wordt daarom ook wel de zon vitamine.

Het risico van een Depressie is aan het slachtoffer om een Vitamine D-tekort is met name hoog, kennis van de engelse wetenschapper.

Het verband begrijpen tussen Vitamine D en de mentale processen van de meer nauwkeurige, de onderzoekers hebben gekeken naar de van het niet precies zonovergoten eiland, de gegevens van een totaal van 7.401 onderwerpen van het geboortejaar 1958, en was in staat om aan te tonen:

Vitamine D verlaagt in de middeleeuwen, het risico van depressie en paniekaanvallen.1

Eerdere studies naar het effect van Vitamine D op de hersenen

Vitamin D StimmungsschwankungenIn feite is de invloed van de Vitamine D-tekort op de vorming van depressie is niet zonder controverse. Terwijl in de American Journal of Epidemiology gepubliceerde resultaten van een studie van het Women ‘ s Health Initiative (WHI) suggereren dat er geen relatie bestaat, de persoon die verantwoordelijk is voor de derde Amerikaanse census om te Controleren de gezondheid en dieet gewoonten tot een ander resultaat.

Hier zijn het de Internationale Archieven van de Geneeskunde gepubliceerd enquête-gegevens blijkt dat een gebrek aan Vitamine D het risico van depressie met 85 procent. In een werk uit het children ‘ s hospital and research center in Oakland op gewezen dat de Vitamine D zijn tal van receptoren in de hersenen en is daarom van zijn gezonde houding is van groot belang.

Vitamine D beïnvloedt, dus in de hersenen, de eiwitten, het leren van motorische vaardigheden en geheugen processen, en eventueel ook voor moeders en sociaal gedrag zijn betrokken.

Daarom zijn voor een Vitamine D-tekort in gevorderde leeftijd door depressie, maar ook een verhoogde vatbaarheid voor ziekte, een dramatisering van de ziekte en zelfs een verhoogde sterfte kan manifesteren.

50 het lijkt precies op de Vitamine D-concentratie te komen

De huidige studie van de University College London heeft vraagtekens bij de deelnemers volgens depressie, angst, paniekaanvallen en fobieën die hebben plaatsgevonden vanaf de 45ste jaar van het leven. Door de gekozen methode van de Interviews kan natuurlijk alleen worden vastgesteld correlaties, zonder een oorzakelijk verband worden aangetoond. In het geheel resulteerde in een 43 procent verminderd risico van depressieve stoornissen bij personen met meer dan 75 nmol/l Vitamine D in vergelijking met proefpersonen met minder dan 25 nmol/l.

Daarnaast is het risico van paniek aanvallen daalde met hoge Vitamine D-concentratie met 67 procent. In Detail, echter, het bleek dat in de leeftijd van 45 jaar hebben een hoge Vitamine D-concentratie niet altijd het effect van het verminderen van het risico van depressie en paniekaanvallen. Vanaf het 50e jaar van het leven, maar dit effect werd waargenomen bij concentraties van 50 tot 85 nmol/l. Het ligt voor de hand, dat daarom in het geval van een aanvullende inname van Vitamine D, is de dosering moet individueel worden rekening gehouden. Hier Jane Maddock, de Directeur van het in Londen gevestigde onderzoeks-team ziet de noodzaak van verdere studies.

Vitamine D: aanbevolen tekort vitamine

Ongeacht, Vitamine D is met name belangrijk voor de Calcium stofwisseling en daarmee de preventie van osteoporose, voor het immuunsysteem en heeft ook aangetoond in het premenstrueel syndroom (PMS) is positief voor de stemming in de dagen voor de dag. Een recente studie wijst ook op het verband tussen Vitamine D tekort en verminderde vruchtbaarheid bij mannen. Een gebrek aan Vitamine D is wijd verbreid, vooral in het koude Seizoen.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top